Колку сте сигурни дека "добро" ги познавате вашите партнери?!

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Колку сте сигурни дека добро ги познавате вашите партнери?!

Со самото ова прашање ако си го поставувам секој ден, врската ќе ми оди на тивка смрт.
Не е се` до прашањето туку и до делата.

а мислам дека адетот е прво ти да си кажеш колку добро ја познаваш твојата партнерка.

Много добро го познавам мојот партнер и 100000000000000000000% сигурна дека тоа е така,и има се што барам во еден партнер :love: :)

одамна сум тргнал напред од тоа...следна станица...колешката од работа...:)
И по колешки ли почна бе и после на мене ми вика дека сум бил некој си женкар!

повеќе од сигурен!
се знаеме веќе 7 ипол години од кои 3 ипол сме во врска. ја знам секоја нејзина мисла постапка реакција и така натака

;)
--- надополнето: Sep 26, 2011 12:03 AM ---
И по колешки ли почна бе и после на мене ми вика дека сум бил некој си женкар!
па ја ко шо приметувам по форумов си.. :) у живо незнам

Иако сме повеќе време заедно, не би можела да кажам дека го знам 100%, мислам апсурдно ми е некој кога ќе рече дека некој знае 100%, кога човек понекогаш и за самиот себе не знае што сака.
Можам да кажам дека во одредени ситуации точно знам како ќе постапи, што ќе направи, што ќе каже...
Но, можам да кажам дека понекогаш и ме изненадува со некои реакции и постапки шѓто навистина ме оставаат со отворена уста, на што само би рекла абе :eek: што направи?

Иако сме повеќе време заедно, не би можела да кажам дека го знам 100%, мислам апсурдно ми е некој кога ќе рече дека некој знае 100%, кога човек понекогаш и за самиот себе не знае што сака.
Можам да кажам дека во одредени ситуации точно знам како ќе постапи, што ќе направи, што ќе каже...
Но, можам да кажам дека понекогаш и ме изненадува со некои реакции и постапки шѓто навистина ме оставаат со отворена уста, на што само би рекла абе :eek: што направи?

Никогаш не можеш да бидеш сигурна дека го знаеш 100 %, зошто луѓето обично најдоброто го сокриваат....

Ај да поставам под прашање што подразбирате во познавање 100%, дали сами себе си се познавате толку?
Мислам дека се е релативно се се менува така и ние како индивидуи, неможеш да тврдиш за ништо на светов дека е 100% колку и да си сигурен има секогаш некои делчиња кои се скриени, самите ние сме премногу егоистични да би дозволиле на некој друг колку и да го сакаме да не има 100% односно познава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom