H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Колку сте сигурни дека добро ги познавате вашите партнери?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со самото ова прашање ако си го поставувам секој ден, врската ќе ми оди на тивка смрт.Колку сте сигурни дека добро ги познавате вашите партнери?!
Недоволното познавање е лошо...премногу добро..затоа се разделивме

а мислам дека адетот е прво ти да си кажеш колку добро ја познаваш твојата партнерка.Колку сте сигурни дека добро ги познавате вашите партнери?!
одамна сум тргнал напред од тоа...следна станица...колешката од работа...Недоволното познавање е лошо...
жал ми е теее идеме понатаму![]()

а мислам дека адетот е прво ти да си кажеш колку добро ја познаваш твојата партнерка.
И по колешки ли почна бе и после на мене ми вика дека сум бил некој си женкар!одамна сум тргнал напред од тоа...следна станица...колешката од работа...![]()

па ја ко шо приметувам по форумов си..И по колешки ли почна бе и после на мене ми вика дека сум бил некој си женкар!
у живо незнамти трчкаш по форумџивкитеИ по колешки ли почна бе и после на мене ми вика дека сум бил некој си женкар!
ти си манијак море 
што направи?Иако сме повеќе време заедно, не би можела да кажам дека го знам 100%, мислам апсурдно ми е некој кога ќе рече дека некој знае 100%, кога човек понекогаш и за самиот себе не знае што сака.
Можам да кажам дека во одредени ситуации точно знам како ќе постапи, што ќе направи, што ќе каже...
Но, можам да кажам дека понекогаш и ме изненадува со некои реакции и постапки шѓто навистина ме оставаат со отворена уста, на што само би рекла абешто направи?