Колку сте искрени?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Кога треба да си го спасам газот со лага ,лажам и тоа на големо:wink:
А за форумов нема зашто да лажам ,нема притисок од никаде

iskren...sekogas

Me pogodi temava. Neznam dali ima tuka nekoj kako mene? Jas voopsto ne znam da lazam i cestopati mi e toa problem. Nemam vlakna na jazikot i mu kazuvam na sekoj covek sto mi lezi na dusa pa makar so toa si nastetil i sebesi. Im se voshituvam na nekoi zatoa sto primetuvam deka mnogumina uspeale vo opstestvoto so toa sto dobro lazat. Poglednete gi samo politicarite i ke vi bide jasno.

Секогаш и баш за се сум искрен со сите пријатели, и да е лошо и да е добро, искрен сум, таков сум, не се замрам за многу ствари..ладич младич..

У главно сум искрен ама коа морам да се извадам за некое срање шо сум го напраил лажам без око да ми трепне:toe:

Речиси секогаш. Ме нервират луѓе што во секоја своја реченица лажат.

Напротив на форумов сум многу искрен зс никој не ме познава, а за оние кој ме познаваат зависи од ситуација и за кој како

Секако дека сум искрен. Не сум вид на човек кој за да задоволи свои планови, на место каде малце луѓе го знаат се прави нешто што не е, и никогаш нема да биде.
Она што го пишувам на форумов сум всушност навистина јас, инаку тешко дека би можел туку-така да пишувам постови кои се директно поврзани со мене и со она што јас го правам.

Па искрен сум, зошто да не. :)
На форумов ми се чини и не лажам многу. :)

па можам да кажам дека многу сум искрен, обично во 98% од случаите сум искрен :smir:

она што го кажувам и го мислам тоа е мој став кон одредени прашања и теми и немам потреба да лажам бар не тука на форумов

Па лажам само кога е нешто за зафрканција али кога е озбилна тема не можам некако да лажам пошто така ме воспитале......

Искрена сум. Многу луѓе ме мразат заради тоа, ама не можам да лажам некого само за тој да се чувствува убаво, сакано, почитувано. Може тие што не ме знаат ме мразат, пошто одма им кажувам што мислам за нив, али тие што ме имаат добро запознаено го почитуваат тоа.

Искрена сум, колку што можам сум директна кон сите, затоа што несакам да се собира тоа во мене и да го држам.Не сум таква личност едноставно.
За форумов конкретно, постирам секогаш со искрени намери.Зашто да кријам и да лажам како ми е, кога не ми е гајле што другите мислат за тоа?Ако сум тажна сум тажна и го покажувам тоа и обратно, не ми е гајле дали некој друг ќе помисли нешто друго или трето.За тоа е и всушност форумов, да си ги искажеме нашите мислења, чат пат да прочитаме и туѓи.
Така да, заклучок, секогаш искрена:smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom