Колку сте искрени во една врска

sto znam... onolku kolku sto e potrebno za da mi veruva bezuslovno...znaci dovolno... ne ocekuvaam ni taa da e 100% iskrena so mene, dovolna mi e doverbata sto se nadevam deka nema da ja zloupotrebime ni jas ni ona ( dosega nesum a i veruvam koga ke mi kaze deka ne e ni ona )... vsushnost koj e iskren 100% i neli nasiot narod vika ISKREN=BUDALA...

Толку сум искрена и сурова што дури некад и идотски доаѓа.

Искреност како што ми смета кај нејзе да.Но повеќе од тоа не.
--- надополнето: Jul 29, 2011 9:56 AM ---
Искреност како што ми смета кај нејзе да.Но повеќе од тоа не.

Секако дека сум искрена, само некои работи одбирам да не ги споделам.

Ценам искреност и практикувам да бидам искрена.
Како што кажав ценам кога тој е искрен со мене, кога ќе ме искритикува, кога ќе каже дека за нешто не сум во право, за било што да се работи. Не сакам наоколу да ме изневерува а за тоа да набројува некои причини од типот демек јас сум виновна за тоа, доволно внимание не му е посветувана и слично, помалку болно би ми било кога искрено, во четири очи ќе ми каже дека повеќе не оди, дека не му одгаварам и друго. Истото важи и за мене, искреност и коректност во секој случај.

Od sto sum premnogu iskrena i ne znam da lazam i sum zaspana. :)

Се трудам да бидам. Може да се случи да изкажам само за нешто што не ја тангира партнерката. Па и тогаш објаснувам дека има тајни кои не се потребни да бидат кажани.
А искреноста ми е многу важна. Па сепак ако видам лага која е оправдлива, простувам.

Единствено во сегашнава врска сум искрена, и тоа премногу што на моменти се каам, макар што тоа што сум го кажала било најдлабоко од срце, после станав роб на сопствените зборови :tapp:

Еднаш ми кажа една другарка дека на машко не треба се да му се кажува, и има право, зашто премногу искреност може да ви ја уништи врската. Зависи до врската, во некои се раѓа љубов, некои се само краткотрајни, зашто се водени од поинакви мотиви. За мене врската исклучиво се врзува за љубов, а ако тоа го нема, да речеме после месец ипол, тогаш е крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom