Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
9-10 часа и повеќе и не знам како да се навикнам и научам да спијам помалку

12 саати. Секогаш кога спијам 12 саати сум наспан. Помалце коа спијам, не ... Ма да кога ќе спијам 9-10 часа пак сум одморен .. 5-6 саата ич не сум наспан ..

у последно време се утепував од спиење.. некаде до кај 12 саата ама сеа пошо сум на пракса и морам да сум од 8 неможам да спијам толку многу ама затоа порано си легнувам :)
--- надополнето: Jul 7, 2011 8:06 AM ---
легнувам кај 2 саат или 3 и насабајле станувам кај 8 или 9 :)
како ли успеваш само не ми е јасно... тоа се од прилика 6/7 саата !

у последно време се утепував од спиење.. некаде до кај 12 саата ама сеа пошо сум на пракса и морам да сум од 8 неможам да спијам толку многу ама затоа порано си легнувам :)
--- надополнето: Jul 7, 2011 8:06 AM ---
како ли успеваш само не ми е јасно... тоа се од прилика 6/7 саата !
и плус тренинзи фудбал имам некако издржувам шо да се прај :D ми се седи на компјутер :)

и плус тренинзи фудбал имам некако издржувам шо да се прај :D ми се седи на компјутер :)
абе ти се седи на комјутер ама не ми е јасно како успеваш да се наспиеш човеку :) ја ако не сум наспан неможам да функционирам нормално.. очиве ме печат ме чешаат у пиииичке материне !!!

летно време 12-14 часа, а за време на школската година по 6-7 саати макс.

Имам спиено саат време а негогаш и по 24 саата :D Викаат 6-7 саата е доволно да се спие фазла не чини :)

Една недела спијам по 5 саата а другата спијам по 10 саата да надоместам и за таа недела што сум спиела помалку ама се зависи од времето и расположение. :)

12 часа лето,5 часа кога сме на школо.

Летово се изнаспијав.. Секој ден минимум 8-9 часа спијам.. Знаат и 12 да станат некогаш... Седам цела вечер, спијам по жешкото, после на фудбал, низ град малце....и па на компјутер.. :):) За спиење бар не се жалам.. :)

Ама кога сум на школо 5-6 часа некаде.. Може и преку ден да дремнам 1, колку да одморам.. Ама пак не ми смети.. Сабота и Недела ќе поспијам едно десетина часа и таман полнам батерии за работните (поточно учебните) денови.. :)

последниве 2 дена, по 4 саата....
коа ќе си дојдам дома.... има да спијам едно 24 саата :noze:

Поран по 8 часа минимум , сеа по 4 часа 5 дена , 6тиот ден 20 ч :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom