Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Retko sakam da sum sama, poveke sakam koga ima luge okolu mene. sakam da mi bide razdvizeno i veselo. Se razbira posakuvam malku vreme za odmor i relaksacija no koga ke ostanam sama prvite 30min mi e interesno:vozbud: i ...tolku. Posle mi e dosadno ili bas togas ne naogam nisto interesno na TV i ili izleguvam ili ke viknam nekoj na kafe samo da ne bidam sama. A ako sakam da razmisluvam (sto, kako, kade.. )pa toa pred spienje se znae :wink: :helou:

koga sum sama, stalno si se opustam do maksimum, si go pravam ona sto sakam bez toa da mu preci na nikogo! ja pustam pesnata so ja sakami po 10 pati, i igram, setam polugola niz doma i gi polnam bateriiite so pozitivna energija za idnoto soocuvanje so opstestvoto..... nekogas sedam pred kompjuter so casovi nekogas citam kniga....ednostavno si go posvetuvam toa vreme na sebe si!
Vo globala, moeto vreme e najcesto ispolneto so druzenje i luge naokolu:3: :cug: pa zatoa si go sakam vremeto koga sum sama:pipi:

Моментално најмногу сакам да сум сам...да размислам за се...да се затворам како желка и да гледам во таван

Пошто сум овен у хороскоп, а сите знаат колку сме самостојни:), одсекогаш сум сакал да сум сам, али тоа кога ме фаќаат бубачките, си пуштам музика и си мислам, целосно се исклучувам од околината...:)

Пошто сум овен у хороскоп, а сите знаат колку сме самостојни:), одсекогаш сум сакал да сум сам, али тоа кога ме фаќаат бубачките, си пуштам музика и си мислам, целосно се исклучувам од околината...:)

Ова ко ја да го пишав, хехе премногу самостојни што ја нервира околината околу мене ама тоа е, и тоа им е хехе. Сакам да сум сама, имам потреба од тоа, тогаш одам на состанок со самата себе, а тоа за мене е најтешкиот состанок, зашто нема маски и лажни насмевки.

Обично не сакам да сум многу сам, ама често кога ќе се изнервирам (а тоа е многу често), си излегувам надвор сам, малку воздух да ме фати, да си ги средам мислите! Само кога сум нервозен сакам да сум сам, и избегнувам луѓе, кои демек сакаат да ме орасположат, а на крај уште повеќе ќе ме изнервираат.

Не практикувам многу да сум сама...обично денот ми е испланиран некако,не седам многу дома а и да седам пак не сум сама..е сега не знам дали е то така оти јас сакам или оти другите сакат..Сум имала потреба да бидам сама и да не прам ништо да се пулам во таванот ама ме прај некако депресивна..друго е ко ќе си со луѓе околу тебе нон стоп,немаш време да размислуваш-ко ке размислуваш се нервираш :wink: е сега некогаш треба приватност некој период да е сам чоек ама јас не сум таков тип

70% од времето би сакал да сум сам, за жал не е така. Имам потреба од свое катче каде што пристап си имам само јас.
Така можам да се опуштам, да најдам решенија на некој проблеми што ме засегаат, да си разбистрам мислите, едноставно зен состојба.

Но затоа тие 30% гледам да ги искористам во полна пареа.

Често за викенди сум сам.Моите одат на "ранчот".А и сакам да сум сам поубо ми е

Бидејќи сум многу со обврски,а и постојано сум во опкружување на луѓе,многу често сакам да си сум сама и да си кулуркам.:sport2: :kafe: Едноставно нели обожавам.:)

Не ми пречи ни едното ни другото... Нормално, има периоди кога сакам да сум сама, ама има моменти кога очајно ми треба некој.... Али некогаш не ми ни смета друштво али не ми ни текнува да викнам некој, па си седам сама....

Нонстоп сакам да сум опкружен со луѓе,мада некогаш во одредени ситуации самотијата е единственото нешто кое може да ги"разбере"нашите проблеми...

Па тоа колку сакам да сум сама зависи од расположење.
Понекогаш сакам да сум во добро друштво, а понекогаш толку многу ми сметаат некои луѓе што сакам да побегнам некаде далеку на некој пуст остров и да не се вратам никогаш...

У последно време како што ми е скиснато , повеке сакам да сум сам .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom