Колку сакате да експериментирате со вашиот изглед?

• Креатор на темата Креатор на темата ***РЕНАТА***
  • Време на започнување Време на започнување

Колку сакате да експериментирате со изгледот?

• Сакам повремено да правам драстични промени.

Гласови: 14 35,0%
  • Не сакам експерименти со изгледот.

Гласови: 9 22,5%
  • Зависи за колкави и какви промени станува збор.

Гласови: 17 42,5%

• Вкупно гласачи
    40
Eхее.. Многу често менувам нешто во мојот излгед, најчесто то е косава.. Ќе ја пораснам долга ептем ептем ептем , и ко ќе ја шишнам кратко, не ме познавет луѓево по улица. Досадно ми станвит да сум со една фризура цело време.. Иначе друго, нишо не менвам, а и неможам пошо си иам свој вкус, а вкусот не се менвит преку ноќ и како шо ќе ми текнит..

не менувам многу се имам направено скроз плавуша али ми расцвета цела коса па после си ја пуштив мојата боја смеѓа редовно ја шатирам сакам уредно да изгледам не менувам некои стилови од класик на емо

Ако сакам промена одам на фризер и оваа година експериментирав многу. Бев темно кафеава, па светло кафеава, па јагодесто плава.
За неколку недели планирам повторно да одам на фризер :D

Порано многу имав страв да експериментирам со изгледот, посебно па со должината на косата. Али пред две години ме лупна нешто во главава и се исфарбав плава, многу убава промена ми дојде. После година дена црвена се направив, и си ја обожавам вака. Сеа само си експериментирам со нијанси на црвено.

Zavisi so kosata sakam da eksperimentiram premnogu ili pak da ja kratam i poslem to zal mi e ...

so obleka isto taka ama ne bas tolku poke si sum na helanki so interesni bluzicki ili paltenca .. :D

a so sminka veke sekoj den eksperimentiram

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom