Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Моментално 5 пати али количината што ја јадам едвај колку 1 асално јадење е:vozbud:

Denes ednas :) sega pred malce - od ko stanav pievme ko stoki cel den , oti utre se razdelvam so nekoj dobri drugari . obicno 3 pati vo denot - taman :)

Два до три пати, да претерам тешко :nenene: и тоа сега зимно време,а на лето многу помалку.

4/5 дневно и таман ми иде :jaj: некој пат само 2 у ден зависи времето:baeh:

5/6 пати.
Јадам
1)У школо.
2)Кога ке си дојдам од школо
3)Ручек
4)нешто меѓу вечера и ручек.
5)вечера.
А у меѓу време чоколади,бомбони,етц...

Таман си јадам.Бројката се вртит околу 3 а некош или по 4 или два.Ептен ретко се дешават по еден месец на салата да сум.Не дека диета или нешо туку едноставно то време ме мрзит се.Седвам пред компјутер и само салата јадам ко луда некоја.А богами и некош во такви периоди ама сеа ова е 3/4/ дена место еден месец, јадам ко ненормална, по 5/6 пати дневно и + цело време чоколадо чипсој и пак сум гладна....шо ќе прајш...

Во последно време доста ретко и малце. Два до три пати дневно да речиме и не осеќам некоја огромна потреба за јадење. Можам да изджам и цел ден, не ми е проблем.

PepoOo како излегуваш на крај со тежината море ? и јас јадам така ама во последно време се одрекувам од тоа меѓу оброците зашто на човек нема да личам.. поззз:pipi:

Јадам кога ќе ми се јаде...Не пазам некоја бројка,обавезно јадам одма од кога ќе станам,а после тоа зависи,некогаш јадам само еднаш,а некој пат и по 5-6 пати на ден..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom