Колку не' крадат операторите преку СМС пораките?

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли уште некој кој со цел памет е на Т Мобиле?

80 % што користат Вип, во другиот џеб носат Т-мобиле бројче, за секој случај, зошто Вип мрежа има само во централно градско подрачје и тоа само во поголемите градови.;)

80 % што користат Вип, во другиот џеб носат Т-мобиле бројче, за секој случај, зошто Вип мрежа има само во централно градско подрачје и тоа само во поголемите градови.;)
Па затоа т-мобајл е поскапо бидеејки е поквалитетно..а што ке ти е поефтино кога не е квалитетно..

Па затоа т-мобајл е поскапо бидеејки е поквалитетно..а што ке ти е поефтино кога не е квалитетно..

Точно, си сфатил, ама на другиве некако не му се сфаќа или така му чини.

А чудно, еднаш се искачив на Кораб и од сите телефони во друштвото, само мојот на вип имаше мрежа.

Едноставно гледаат поефтино да се поминат, а со каков квалитет тоа не е битно занив..

Абе 90 % од луѓето го поминуваат времето во град, некој викенд можи на село, и еднаш годината на планина. Да си планинар, да ми речиш оти ти треба Т-мобиле бројче па и да се загиниш во братиндол, да те најдат..

Абе ајде не тролајте, Вип немало мрежа:tapp: Јас три години го користам Вип, што на припејд а во последно време на посппејд и ниеднаш не ми се случило да немам мрежа. Еве и во планина(Јелошник - тетовско) бев минатиот месец и таму немав никаков проблем со мрежата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom