Колку години би сакале да имате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
сакам да имам 1 година да зборам да одам и за ништо да не се нервирам

...највеќе сакам да имам 19 години...Не многу стара, ама доволно стара да те остават на раат да правиш што сакаш, бидејќи нели, сами си ги сносуваме последиците На нашите постапки...:)

Сакам да имам 26 , среќно оженет со 2 деца :)

незнам супер ми е со 15 , ама многу сакам да си имам 4 години и да си се вратам во времето ко бев вградинка:pipi:

Сакам да си имам 2-3 год со ништо да не се замарам... најубав период...:pipi:

Си ги сакам овие години во кои сум. Ама на моменти посакувам да се вратам дури имав 7-8 години ко се валкав ко прасинана в маала и гајле ми беше како изгледам и сите тие детски работи

Би се вратил на 13-14. Пубертет all over again. Taht wud be soooo much fun. I juss want moar of det shit

sakam sakam pa 15 da imam ama za zal 20 imaam ostarev.so celi moj 20godini se cuvstvuvam kako starec nemam zelba za nisto,bas sum tapa

Сакам или да се вратам кога имав 9/10 во распустот меѓу 3то и 4то одделение, или во осмо одделение основно да ги живеам само петоците после часови прва смена:)

Уф 15 години на почетокот на средно школо. Причината е очигледна....

Ne bi gi menuvala ovie 18 za nisto na svetot ama za zal ke gi imam samo uste nekolku dena.

18 години сакам да имам.Ќе одам на факултет,ќе заминам од дома,а и плус ќе можам да абортирам:vozbud:(шала:icon_lol:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom