Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Јас би сакала три деца и тоа: две машки- близначиња( Давид и Дамјан) и најмалото би сакала да биде девојче (Мелани).А ако испаднат сите три машки тогаш сакам четири деца,можда ќе се погоди четвртото женско :pos2:
А ако се погоди и четвртото машко? :vozbud: :pos2: :pos2: :pos2:

Бог да чува и брани од деца..
Ако до толку запни жена ми, ќе и направам едно, откако ќе научам рецепт за машко...

сакам три деца и тоа првото женско незнам зошто ама така сакам :vozbud:

jas sakam da imam 2 deca masko i zensko.Maskoto ke go krstam Leo a zenskoto Klara ili Viktorija

Сакам да имам 4 деца. Прво женско, второто машко, а третото и четвртото да се близнаци, по можност идентични, било кој пол.

Ако ми дозволува финансиската положба може две,ако не и едно е доволно.

Би сакала 3,не ми е битно дали ќе бидат машки или женски,само да ми се здрави и живи.Ама ќе видиме дали ќе го имам истото мислење после првиот пороѓај.:):):)

едно за да можам да му пружам се што ќе му биде потребно или евентуално две. ако имам син тогаш дефинитивно ќе се вика Дамјан

Најмалку 3, а би сакал да имам што може повеќе, ќе сторам се што можам за нивната иднина, не е битно дали ќе бидат машки или женски, битно да бидат здрави и живи.

2! машко и женско... машкото никола женското ангела или ана :P

Сакам едно дете по можност да е женско -поинтересни ми се. Ама и да е машко не е проблем важно здраво и жибо да ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom