Колку често се бричите и на колку време?

• Креатор на темата Креатор на темата јузер
  • Време на започнување Време на започнување
RaGeAnGeL напиша:
hahahahahaa ko dve svekrvi ste lepotici moi :lol: :lol: :lol: :lol: divider per kazav ush na pocetok....se depiliram...i cat pat bricot go maam nabrzina :D
:lol: :lol: Pe'erka zhimi sve svaka ti chast ej! Epten mushki muabet znaesh da zvrtish. Me iznasmea od sabajle :D :D

Рејџ, злато, депилирана, уфф...може да ...кхм, кхм...лизнам?!!

јас порадии променана клима за неколку месеци тука ке заладит
па планирам ич да не се бричам
лол

:twisted: Ако ма Натке, тебе и рунтава ќе те разлижам, ок! :twisted:

Svetovid samo ti smej se....zdrav se nasmejal :lol: divider per....izvini vaka...a ti mesto title "for president "da si zakacis"lizac so pedigre"a? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ko pudla na doberman e ebago. Samo lizhe a nemozhe da dostigne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vija maabeti ne sa maabeti sea dadicke. For president si e super, inaku, za lizenje, samo Natka runtava i tebe tasmica, nikoj drug.

P.S. Moze i Nikki, da ne e bez ic. Posebno ili odednas!
Hehehehe

P.P.S. Svetko, ne se zakacaj, da ne ti bide zakacen, hehehe, ti more ko doberman na pekinezer, kleci, kleci a nikako da go vtera, hahahahhihihihi!

More tapcho, ne fativ ja da se pushtam na pichinja! Inaku ne da sum doberman kinam ej!

hahahahahahaahhahhaha da si ebam mater ni kafe sum pijana ni oblecena ni nisho sedam ovde so vas a za pola zat na work trebit da odam...mi ebavte piperot vie :lol: :lol: :lol: :lol:

RaGeAnGeL напиша:
hahahahahahaahhahhaha da si ebam mater ni kafe sum pijana ni oblecena ni nisho sedam ovde so vas a za pola zat na work trebit da odam...mi ebavte piperot vie :lol: :lol: :lol: :lol:
U bejbee, ova sakash da kaesh nesho...ne se zaebavaj ja takvo vlijanie imam na zheni! Da se soblakaat koa kje me vidat. Hehe edvam chekam Divideron sho kje iskomentira na ova moevo. Tuku nema da zabelezhi epten kje se zabezekne od tvojov post. :lol: :lol: :lol: Ti mor kaj rabotish? Pooo u sho vremenska zona kje si. Kaj mene e 20:46 - 18 Mart!

Emi Rage koga i ti nam ni razubavues deno morame da ti ibeme piper (ova si persiram sebe, da ne recit Svetko nesto).
Doberman kinel, phiiihhahahahahahhhihihihihihi! Trebase da te narecma, more Svetko, kerber, sedi v temnica, lai a ne griza!

vremenska zona u kurac :lol: :lol: :lol: NYC sum bee ne sum MK odam sega dolari da pram za ko ke dodjam da ve ispijanam muahahahahahahahahahhahaah...so ke bese ova budali ljuge bozeeeeeeeeeeee....anyway ne sum pojke po pizami se preslekov...i da ke zaboraev kaj mene e 12:49 porucek 18 mart :wink:

image_14.jpg

Верувам дека често се бричи или депилира!

Оливер Клозов убо ја избричил и издепилирал. 8)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom