Колку често одите во обложувалница?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Порано одев почесто сега не толку дали 2 пати во месецот дебилно ми е да се кладам исто како и на Ацид:toe:

porano odev mnogu sto se veli zboro zavisnik bev i nervi kinev se nervirav,ama sega nekako splasna tempoto i ne odam mnogu cesto,poseldno bev koga se otvvarase Premier Ligta pisav i izgubiv...samo mancester me zaeba(The same old song) i taka sega planiram da pisam duri za pocetokot na Cl

Одам секој викенд да земам билтен, ама ретко пишувам ливче. Ако ми се бендисаат некои парови би пишал, ама ретко

porano bev zavisnik.sega se otkazav bidejki izgorev dosta pari na "javeni" utakmici i koa si razmisliv bolje mi bese da si sedam i koa ke mi padne nja pamet da si uplatam edno livce za 50 denari ili vo novite kladilnici za 30 ili beting 20den haha:pos2:

не многу!порано одев многу повеќе!

не сум влегол повеќе од година ипол, а последниот пат кога влегов бев да му купам билтен на едно другарче :)

PORANO ODEV SEKOJ DEN,SEGA PO 1 ILI 2 PATI VO NEDELATA!!!1

Се кладам секој ден, а билтени пошо ме мрзи да земам, ги читам онлајн. :)

порано секој ден одев ама сега не одам веќе доста фрлив пари :D

Odam i toa mnogu cesto, nemozam da se otkazam od toa u pm, pa i koga nema utakmici mnogu , tie kucinjata mi ja e*at mamata :)

еднаш во неделата

4 пати сум бил и еднаш сум фатил :vozbud:

Odam ednas nedelno, a za bilteni me mrzi da zemam, a sto i ako zemam koga biltenot od sportlife go ima na net...i od tuka pisuvam utakmici i samo idem i go uplakam!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom