Колку "бензин" троши вашето "милениче"?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Колку "бензин" троши вашето "милениче"?

Моето кога е во "лер"

untitled2pl.jpg

A ова е кога е во "гратска" (гужва едно друго)

19vz1.jpg

Мислам разбравте што е поентата (да видиме кој најубо го има подесено оперативниот (да неречам на кој најмалку му троши ресурси))

krusha03 гледам имаш 26 процеси...кој ги имаш исклучено? Зш кај мене по default се 30-36

Не е дека имам нешто ислкучено, туку немам ништо инсталирано, само некои најосновни работи :kez:

Може да постирате screenshot-ови?

deXterche напиша:
Може да постирате screenshot-ови?
abe so zadovolstvo :D nemam druga rabota da teram hosting za sliki mnogu proceduri :D

ama aj
slikaodprocsor.JPG

a i kolku e stabilen moze :D
Untitled-2.jpg

vardarce напиша:
Дај бе кажи и јас да го префрлам на плин ме ољупи мојов :icon_lol:

Исклучи ги непотребните процеси што работат во позадина и ќе биде на плин. Мене ништо не ми работи, исклучено е целото тоа шаренило, немам антивирус, firewall, буквално работат само неопходните процеси. Инаку имам покренато IIS Webserver и тоа има уште 2-3 процеса.

vardarce напиша:
Исклучи ги непотребните процеси што работат во позадина и ќе биде на плин. Мене ништо не ми работи, исклучено е целото тоа шаренило, немам антивирус, firewall, буквално работат само неопходните процеси. Инаку имам покренато IIS Webserver и тоа има уште 2-3 процеса.
Абе еднаш искључив се (добро де останаа уште 15-16:)) ама некако чудно работаше, инче без моите процеси, има некаде околу 24. Ама без анти вирус и firewall...после да застанам црви да продавам :) Дај кажи ако знајш од системскиве кој не требаат?

Дај листа да видиме што ти работи во позадина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom