B
Black Guard
Гостин
Дома најдов ваква
Бугарска.....царска.

Бугарска.....царска.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam od 3 rajh ama ne e za davanje taame interesiraat srebreni pari,ako ima nekoj ,i nesto od 3 rajh paricki posebno so svastikata,ako ima nekoj takvo nesto neka pise ,moze da se dogovorime za otkup
Podobro da ne ja cistis monetata zosto mozes lesno da ja ostetis i nema da vredi nisto . Ako ne mislis da ja prodavas togas imas sredstvo vo Market za srebro samo nezno so raka mozes da ja iscistis . Mozes i so soda bikarbona da ja iscistis ostavi ja prvo da posedi podolgo od 10 min posle so raka samo nezno i tolku ako e srebro normalno .
Otkupuvam Banknoti postari od 1950 godina ako ima nekoj zainteresiran neka pise .
Дома најдов ваква
![]()
Бугарска.....царска.
Абе иди во Софија и тамо до Александ'р Невски има голем пазар со секакви антиквариати и монети и марки банкноти ножеви медали униформи антики сичко продават, купи си от там кво сакаш, таја монета не е много скапа може за 3, 4 или максимум 5 лева да ја купиш, тја е во многомилионен тираж и не е ценна единствено е 500/1000 сребро ако одиш во Софија мини от таму и си купи сичко има да знаешЈа продаваш?
И која е цената доколку ја продаваш? (исконтактирај ме тука или по ПП)
Абе иди во Софија и тамо до Александ'р Невски има голем пазар со секакви антиквариати и монети и марки банкноти ножеви медали униформи антики сичко продават, купи си от там кво сакаш, таја монета не е много скапа може за 3, 4 или максимум 5 лева да ја купиш, тја е во многомилионен тираж и не е ценна единствено е 500/1000 сребро ако одиш во Софија мини от таму и си купи сичко има да знаеш
Ето ви тука и каталози от сајта на БНБ со сите монети
http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_catalogues_coins_bg.pdf
Ето ви и сите банкноти
http://bnb.bg/bnbweb/groups/public/documents/bnb_publication/pub_np_catalogues_notes_bg.pdf
Пријатно колекциониране !!!
Пријатно разглеждане !!!
![]()
Имам над 500 монети од кои има ептен стари од некое кралство незнам точно дали се од нашата ера и имам прилично многу вредни пари од 1800 па навака.Ако е заинтересиран некој нека ми пише :hippieds3@gmail.com или нека каже каде можам да ги продадам![]()
Фала другар, баш во скоро време ќе идам во Софија и ќе наминам до тоа место.