Која ваша особина најмногу ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата nataly92
  • Време на започнување Време на започнување
Како да функционирам?Не те сфаќам. :cautious:
Едноставно инатот ми е заштитен знак,а онаа горделивост која беше заастапена во големи количини,сеа ја снемува.Па и добро е да се има, сепак во помала доза.;)
sakam da kazam od mnogu inaet da ne gi izbrkas lugeto od sebe..sekoj saka da bide po negovo a za da drugite toa da mu go priustat treba malce da se popusti ;) za da se dobie toa sto saka na polesen nacin-em volkot sit, em ofcite na broj :D

Премногу сум сериозна. Тоа генерално си го сметам за добра особина, но има моменти кога сум премногу сериозна, а нема потреба.

Инаетџика сум, ама најголем инает си водам сама на себе, што обично ми прави големи проблеми.

Премногу размислувам и се замарам за ситници кои никој друг во околина не ги приметува.

Последно уредено:
Пијам многу лоза, и одам на пеливански турнири да се борам против торбеши.

Премногу сум сериозна. Тоа генерално си го сметам за добра особина, но има моменти кога сум премногу сериозна, а нема потреба.

Инает сум голем, ама најголем инает си водам сама на себе, што обично ми прави големи проблеми.

Премногу размислувам и се замарам за ситници кои никој друг во околина не ги приметува.

само што ги опиша особините на повеќето девојки:)

Имам навика да прокрастринирам и да не довршувам некои работи што ќе ги почнам :unsure:

Што не можам да речам не, и после ме искористуваат. Ама убо ми се прајт, кога го барам доброто во сите.
Плус некогаш сум премногу самоуверена, амбициозна да постигнам нешто, што заборавам на убавите работи во животот.... Морам уште многу да поработам на себе!

Мразам што сум толку скромна, ненаметлива, добродушна, искрена, чувствителна, пожртвувана, несебична, секогаш спремна да помогнам без да мислам на себе...#humblebragging

Премногу толерирам.
Инает.
На моменти сум премногу тивка.
Глас не пуштам од себе.
И људи мисле да сам .......
:tapp:

Се нервирам за работи кои поминале и работи кои знам дека неможам да ги променам.

Покрај ова особина која ја мразам дефинитивно е тоа што одам предалеку со размислувањата како ќе биде што ќе правам како ке правам неможам да седам мирен и да бидам во неизвсност што ќе се случи и како ќе се случи сакам се да ми е испланирано но сето тоа е ок доколку не одам предалеку да се мислам што како ќе правам после 3-4-5 години. Е тоа ме нервира тотално кога ќе се свестам дека го правам (а го правам потсвесно)

Шо претерувам коа не треба. Пример, знам колку ми е дозата на пиењето, ама ај си викам уште од оваа чаша ништо нема да ми биде. И сабајле коа ќе станам, ја проколнувам последната чаша алкохол!

Мразам што сум толку скромна, ненаметлива, добродушна, искрена, чувствителна, пожртвувана, несебична, секогаш спремна да помогнам без да мислам на себе...#humblebragging
Мачорка ако си стварно ваква како што се опиша,тогаш ти си супер девојка,не треба да те нервираат овие особини.:)

Мачорка ако си стварно ваква како што се опиша,тогаш ти си супер девојка,не треба да те нервираат овие особини.:)
Ја засрами девојката...Нели виде дека е скромна, срамежлива и ненаметлива.

Многу често кога сите се уозбилени и е тишина факс/раб, ќе ми текне нешто и ме пука ненормална смеа и се смеам гласно и хистерично. Не можам да си го контролирам смеењето.
Ме нервира што некад сум ептен попустлива со луѓе што не заслужиле, простувам, па им вадам низ нос. Bad...(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom