Која тема е најдобра?

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Која тема ви оставила најголем впечаток на форумов???

neznam...nemozam da kazam koja e najdobra posle volku mnogu mislenja...ne se ni sekjavam na site...ali najvise ja sakav clenot nad mene,zaklucena e sega,dobra e kako se custvuvate denes posto sekoj den si pisuvas razlicno...i mnogu pisuvav na temata za ucilishni uniformi...ne mi tekinjaat drugi nekoi onaka posebni da mi bile :)

*********Бушав и Скулгрл*********** :pipi::wub::pipi:

Која не... Има пуно убаи теми на Форумов... за мене најубава (и најпоучна) е Photoshop.Kako da napravam? А и тоа со формула е интересно имаат многу надеж лугето таму :pos:

najdobra e: koja tema e najdobra :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: . Epa so znam ima mnogu iteresni temi ne mi teknuva sega. ama ko ke mi tekni ke napisam:icon_lol:

temata : Sto bi mu napravil na onoj nad tebe

• Ми се допаѓа
Reactions: Ece
Членот над мене...Бог да ја прости :pos: Не можам да одвојам најдобра тема, сите се добри...на свој начин :icon_lol:

Има повеќе убави теми ама како шо спомна и DuFFy најпоучна е онаа за Photoshop, научив некои основни работи од темата а и многу е интересно да се работи според овие туторијали за некој почетник како мене. :)

Најбољи тема Бушав и Скулгрл па фала богу :):)
Иначе исто толку добра тема и Муабетџилница оригиналот шо беше...и таа со гушките што сеуште не е отклучена

skoro site vo muzika...i tamu nekoj zaebancii imat jaki...abe vonglavnom ne se losi ...ali kje se najt odvreme na vreme KOLKU PATI SERETE...DALI RAPERITE SE DOBRI LUGE?...bog da cuva od vakvi temi...epten so da e...

На Ретардињо онаа тема со цаките хакерски alt+f4 беше уффф:icon_lol:

Иначе има подфорум(можда и два) на кој што сеуште никад немам кликнато аи нема да влезам никад изгледа.
"Економија и бизнис" и "Moбилна телефонија"

Дефинитивно, сите поучни теми...посебно оние што се со туториали во кои за жал многу малце(5-10) има активни на форумов(а има 3000 регистрирани)...не би ги наброил сега бидејќи сигурно ќе испуштам некоја.

Гледам на сите ви е најдобра некоја тема за Бушав и СкулГрл, јас не сум ја видела таа тема, ама кога би ја видела, дефинитивно би ми била најдобра. :icon_mrgr
Да се вратам на темата, мене сите теми на Кајгана ми се убави, ама еве ќе одвојам неколку нај нај.
За во Играчница:
Членот над мене (што вика I am a bitch, Бог да ја прости:icon_mrgr), Приказната без крај и сите тие игри во Играчница што се со слики ги обожавам. :icon_mrgr
Во Општи Муабети највеќе ја сакам темата Драга Кајгана...
На други не можам да се сетам во моментов, веројатно дека не ми оставиле некој јак впечаток, како и да е, како што кажав, сите теми ми се убави. :icon_mrgr

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom