Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ги сакам Хаските ако има некој за продавање ама мало сакам ајде да се пазариме?????

Аљаски Маламут. поубо немат.да најдам уба слика ко од моено куче ќе постирам.по шо неам слика баш од моено куче.иначе најмногу ги сакам по шо се мирни,сакет да се дружет со луѓе и ги сакет луѓево. моево куче никогаш немат каснато или за’ржено на некој чоек. освен по поштарине шо лајт :)

далматинец, хаски, и чау чау, закон кучиња

Лабрадори, иако чувам лабрадор - ретривер и на овие простори многу е тешко да најдеш чист лабрадор поради тоа што се движат околу 6-700 евра ако е од ројал родител.

WELPEN%20_103.jpg

WELPEN%20_107.jpg

A_074556.jpg

п.с. иначе можеби сте приметиле дека последниве 5 години има многу низ градов кучиња што наликуваат на лабрадори, тоа е поради што имаат многу силен ген и многу се размножуваат, а претеќно 80% од родот им е женски.
моето куче има 8 години прв пат кога роди имаше 9 кутриња од кои само 2 беа машки.

Мене највеќе ми се свиѓа Вучјак ама и Хаската не е лошаto e to

Лабрадор, пошто се меѓу најинтелигентните кучиња, мастиф, бул мастиф, бразилска и аргентинска дога.

Imav porano haska ama umre... inaku mnogu ja sakaf. Bela cela, plavi oci... Sea si imam macence . Inaku stvarno najubavi se Sibirskite Haski

Омилени раси ми се Американски басет
baset.jpg

После Ирски териер
Irdel%20terier.JPG

И шкотски териер
terier_szkocki1.jpg
а исто така и хаски и самојед(иако стануваат по малку клише)
Овие од расните кучиња ми се поомилени а иначе си ги сакам и џукелчињава:)

Еве го кучето кое ми е нај нај нај омилено, значи толку убаво јес да е познато по тоа дека е лошо и незнам што ама со тренинг се постигнува да биде помирно од маче, со став ко ниедно куче цврст и стабилен едното и единствено куче ПИТБУЛ
pitbull.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom