Која професија најмногу ви се допаѓа?

• Креатор на темата Креатор на темата crazy lady
  • Време на започнување Време на започнување
Пилот, ослободен од секакви грижи, вивнат длабоко во височините на синото небо...
Пилот е супер професија, само не си баш ослободен од грижи... нормално ако пренесуваш патници, треба и нив да ги мислиш.....

Адвокат.:smir:

Да! Ми се допаѓаат овие професии, отмени, во одело, немора адвокат, уште подобро и судија!:smir:

А најдобро нотар. :)

Сакам да сум професионален фудбалер ама во Македонија фудбал нема, а уште помалку во Охрид... Така да воена полиција :salut:

21576100319930000391100.jpg

еден ден... Специјална единица на полицијата... ЕСЗ. :oeoeoe: :violent1:

Advokat , Informaticar :smir:

Најголема желба ми е криминолог, форензирач, нешто_слично, арно ама оти во нашата Македонија не може да се биде успешен во некоја од тие области, останува мојата втора љубов, т.е. нешто од електро науките или во IT секторот. Ако идеме некаде надвор на студии, пак може да се активираат првите опции. :smir:

Како мал сакав да бидам космонаут, но подоцна ја дознав суровата реалност па морав да се задоволам со џаболебарење.

археолог, мојата долгогодишна стаст...
втора опција сликарство, уште од мала сликам,но би се определила и за историја на уметност..

da bidam zhiri (kako se kazhe ) vo miss Makedonija :)

од секогаш сум сакала да бидам форензичар, ама поради некои причини нема да бидам тоа туку преведувач што и не е така лоша работа т.е. супер е :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom