Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
На која песна сте го имале првиот бакнеж или пак која песна ве потсеќа на првиот бакнеж?

Какви чувства буди во вас таа песна кога ќе ја чуете денес? Убави чувства или пак се натажувате?

Инаку мојот прв бакнеж беше на песната Загрли - Гоца Тржан. Денес кога ќе ја чујам не осеќам нешто посебно, освен понекогаш се јавува насмевка на моето лице, затоа што ми текнува на моментот.

Lacky you :) ova na posledniot :) zabuna malku

inaku na naj prviot so znam slabo se sekavam mozi
MORANDI - FALLING ASLEEP

Opsesion-Aventura ,Ееех ме потсети сега на песната,а инаку не ми буди ништо посебно.

November Rain - Guns "N Roses

Krivo je more- divlje jagode.... Odeshe vo pozadina, vo zivo ja svirea edni decki sto bea prilicno blisku do nas (golemo drustvo si bea) a jas i toj pod edno drvo, pred nas ohridsko ezero i bidna toj baknez :) (jas ja prekrstiv malku pesnata redovno ja peam "krivo e ohridskoto ezero" :icon_lol:)
Koga ce ja slushnam pesnata redovno se razneznuvam, zosto me potseca na epten ubavi momenti so taa licnost... those were the good times :wub:

Једина моја, теби свирам ја... једина моја, теби певам ја.. :)

Ej vrska neam,znam deka bese na nova godina,so teska sabanirija u pozadina i se nasociv kon baknezot da go napraam ko so treba,ama za zal tipot bese ist ko bernardinec...barem muzikata da ja slusnev...

Прв бакнеж во животот или прв бакнеж од сегашната врска?
Од животот, ниедна, тишина беше а од сегашната, незнам како се вика песната, беше една инструменталка у G... :)

KohlBass напиша:
Прв бакнеж во животот или прв бакнеж од сегашната врска?
Од животот, ниедна, тишина беше а од сегашната, незнам како се вика песната, беше една инструменталка у G... :)

Прв бакнеж во животот.:helou:

еј и мојот беше на нова година и пошто славевме у еден кафич на центарот ни поминаа цигани и во моментот на мојот прв бакнеш тие ја свиреа мој шабане свака част :toe: ама и не беше вашно бакнежот беше:love2:

Ееех која..Не ми текнува..Знам оти беше една балада многу убава..Ама како се викаше појма немам...Ако ми текне и јас ќе го едитирам постов.. :):)

На мојот прв бакнеж? епа тогаш ќе мора да најдам некоја песна каде што мајкае ја тепа после тоа :pos: јас имав 8 години таа 9

sasa matic-kad ljubav zakasni! taa me potsekja na prviot baknez na koj se sekavam nekogas, no toa nisto ne pobuduva vo mene!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom