Која песна ве потсеќа на вашиот прв бакнеж?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Идеше некоја српска песна изгледа беше некоја од Funky G.
Не ја слушав многу песната ми работеа рацете па мислев на друго место хехе:pos2:

лелее првиот бакнеж на онаја песната од азис и малина- черните очи....
:pos: :pos: не ја слушам песната ич.... а и да ја слушам нема да ми побуди некои чувства...
се секавам ми беше малку страв да не заебам оти таја демек била ,,поискусна,, од мене... :pos2: лудила

Од Шабан Шаулич - Ти ме вараш најбоље :back:

Пилаја дрва во позадина, не знам дали се рачуна :icon_lol:

ме потсеќа на звукот од ветерот, од Вардар, и чат пат од некоја кола:pos:

Тоа беше пред добри 20 години... поштено лапање... ми се врти филмот у главата, место, детали... ама на песната што одеше у позадина (а одеше) никако неможам да се сетам. Знам само дека беше нешто екс-Ју... беше некоја журка, родители некаде отидени, ние некаде 2 средно, алкохол, ова она, цел чопор... и си фатив женска ама озбилно :) не онака ај одиме... детски.

Беше лето....на плажа..многу романтично и убаво и имаше некоја кола подалеку со музика ...

Stoja - Do gole koze.Ова изгледа асоцира на прв бакнеж и одма прв секс :pos:
Ама сепак не беше таков случајот.Едноставно беше Нова Година и песнава највеќе беше на replay.Инаку песнава не ми буди ама баш никакви емоции :ROFLMAO:
Исто така да додадам,дека првиот бакнеж не секогаш се врзува и за првата љубов или првата емоција. :вонзем:

Stoja - Do gole koze.Ова изгледа асоцира на прв бакнеж и одма прв секс :pos:
Ама сепак не беше таков случајот.Едноставно беше Нова Година и песнава највеќе беше на replay.Инаку песнава не ми буди ама баш никакви емоции :ROFLMAO:
Исто така да додадам,дека првиот бакнеж не секогаш се врзува и за првата љубов или првата емоција. :вонзем:

Јасно де. :) Па во подфорумов има и тема која песна ве потсеќа на вашата љубов. :)
Прв бакнеж си е прв бакнеж, затоа и насловот убаво си кажува. :))

Ја 7мо одд таа 8мо одд најубава беше у школо :pos: на Нова Година, која возбуда ме тепаше коа ќе се сетам деке демек она постара :vozbud:, а песнава у позадина од Стоја "Да опет будем ја у твоим рукама, да поновом заиграм на твоих уснама" и ми текнува дека престанавме оти мн ја погоди песната мораше да игра :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom