Која песна ја свирите најдобро на гитара?

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
znam deka na forumov ima mn. koi svirat gitara pa kazete koja pesna najdobro ja svirite na gitara!!! jas najdobro ja sviram master of puppets-metallica(ali ne cela)

Hahahahaha.... темава...
Песна, па појма неам... не ме бива многу....

Бушава азбука...

Hmm... pa poise se :)
Jesen U Meni - Parni Valjak
Site Moi Sliki - Area
Let It Be - Beatles
Don't Cry - G'N'R

Fatty напиша:
a da i Knockin On Heavens Door ke ja zaboraev :)

a da i jas taa znam da ja sviram! pa lmn. lesna polesna zdravje 4 akordi se:

G-dur,D-dur,A-mol
G-dur,D-dur,C-dur

Оф леле, темава - покажи што знаеш....:icon_roll

кхм... која песна ја свирам најдобро на гитара? не дека сакам да се фалам, ама полесно ке ми биде која песна ја свирам најлошо на гитара.

неможам да одберам некоја стрикно песна што ја свирам најдобро оти сите си се добри за мене, си ги свирам за себе и за моја душа.

Можам да ти одговорам која песна у последно време највеке ја свирам на гитара... House of the Rising Sun

во сон да ме станеш со мижење би ти ги одсвирел - Једина моја, дон`т крај - од гнр, хаус оф д рајсинг сан... и уште многу други.

Necrophilia напиша:
кхм... која песна ја свирам најдобро на гитара? не дека сакам да се фалам, ама полесно ке ми биде која песна ја свирам најлошо на гитара.

неможам да одберам некоја стрикно песна што ја свирам најдобро оти сите си се добри за мене, си ги свирам за себе и за моја душа.

Можам да ти одговорам која песна у последно време највеке ја свирам на гитара... House of the Rising Sun

во сон да ме станеш со мижење би ти ги одсвирел - Једина моја, дон`т крај - од гнр, хаус оф д рајсинг сан... и уште многу други.

kazi ama pesnata e zakon a?

moskva_bojan напиша:
kazi ama pesnata e zakon a?
Е, неее...! Башка - дер ис а хаус ин љу орлеанс, деј колл оф рајсинг сан, вилл итс бин `д рин оф мени а пјур бој енд гад, и нау им уан... љољ!

Mesaja напиша:
Оф леле, темава - покажи што знаеш....:icon_roll

Ја знам да жонглирам со 3 лимона... Се важи?

Necrophilia напиша:

Брат знаеш ли некоја од Skrewdriver? ако знаеш сеа деновиве кога ќе дојдам да ми свириш.

бај д веј знам да свирам неколку од Iron Maiden,Riblja Corba i Metallica.

Најдобро ја свирам од Therion - The Return

KohlBass напиша:
Ја знам да жонглирам со 3 лимона... Се важи?

И после тоа да ги јадеш и да ги макаш у шеќер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom