Која игра најмногу те нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате додека играте игри?

• Да

Гласови: 126 78,8%
  • Не

Гласови: 34 21,3%

• Вкупно гласачи
    160
Не играм игри што ме нервираат пример Soldier of fortune, ја играв некое време после ми се гадеше од играта а нешто ме тераше да ја играм па затоа го искршив цдто и анинстал :pipi:

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Колку ме нервира, толку повеќе ја сакам... Тешка е у пм!

najmnogu si se imam iznervirano e na the code of da vinci na 8 predposledna misija nemozam posledniot kriptekst da go resam:D

Најмногу мислам дека се имам нервирано на Legacy of Kain, кога тепав некои од главните, особено последниот со окото. Живци искинав дури да ја најдам финтата, бидејќи тогаш немаше интернети и слични глупости.

И покрај тоа што ми е една од омилените игри, дефинитивно најмногу се имам изнервирано во The Legend of Zelda: Ocarina of Time, во фамозниот Water Temple. Колку-толку во верзијата за 3DS е олеснето, ама во оригиналната... :D

Значи секогаш, оној последниот клуч не можам да го пронајдам од прва. :mad:

Највеќе ја играм и највише се нервирам од неа. У дено од 5-6 партии, 4 изгубам и нервози е тоа бе маме му. У косата иам бели влакна, се со нубци играм у пм.

Football Manager 14, кога ќе ми прават пресврт од 2-0 водење,на 3-2 со два гола од корнер ...

Исто Кантер-Страјк, кога испаѓа дека си нуб покрај читери,они само 10 умирања,а 253 убиства а ти обратното :(

OMG Conquer! Од такт ме вади, никогаш не ја почнав.
И Football Manager исто така. :D

Немам некоја игра што посебно ме нервира, ама сепак не сум голем љубител на Point and Click и Real Time Strategy игри. Имам неколку пати пробано да играм вакви игри, но сепак не ме држеле до столчето подолго време, и најчесто ги бришам. Едино нешто Симс што сум ја играл подолго, ама и таа ја баталив

CS, COD ... во главном сите FPS игри, најчест случај е кога ќе го нанишанам итд и пукам и не сум го убил :mad: :mad: И он нормално се врти и ме убива :mad: :mad: :mad: ебем ти FPS игри

Сите игри ме нервираат,али и покрај тоа јас продолжувам да ги играм највероватно затоа што сакам да се нервирам друго објаснување немам.

Највеќе ја играм и највише се нервирам од неа. У дено од 5-6 партии, 4 изгубам и нервози е тоа бе маме му. У косата иам бели влакна, се со нубци играм у пм.
Знам како ти е, мене почна косата да ми опаѓа од неа... Се нубци..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom