Која форумџика има најубави гради ? =)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Инспириран од емисијата на водкамикс и дружината, во која се спореше која форумџика има најголеми гради (да не речам цициња :) ), решив да ја отворам оваа тема ...

Значи која форумџика според вас има најубави гради ? :))))
И да нема забуни, ќе се изјасните, која има најголеми, а на која според вас и се најубави. Ако и се најголеми на некоја, не значи и дека и се најубави. :)

Според дружината реметџии, тоа е Тамарче..

Се очекуваат мислењата на другите .... :)

се надевам темава нема да отиде во канта. :)

И овде бе? Ах онаа од опшит сигурно оди во канта. За оваа незнам. Инаку да не бидам офф-топик, недојдов на собиранката и неможам да коментирам :)

Многу контроверзна тема, иако никој не познавам од форумов (додуше мал број познавам,не живеам во МК) вака по слики Скул ќе да има убави балончики (Скул без лутиш). Ете мое мислење

аиде сите сеа, соблакајте се(топлес нормално, уште понормално-жените), правете фотка и праќајте на форум. битно им е на некои.

нема да ве нарекуваме фото курвештии и дрољи, ова не се важи.

ве молиме, ако не за сите, бар за љубителите на цицки.

фала.

благодарам.

осеќам високо ќе иде темава -) ифјуноуватајмин.

ами ја не сум им ги видел :uvo:

Иди во галерија, може ќе ти стане појасно.

И овде бе? Ах онаа од опшит сигурно оди во канта. За оваа незнам. Инаку да не бидам офф-топик, недојдов на собиранката и неможам да коментирам :)

Преместена е таа тема од Општи, тука. :)

Многу контроверзна тема, иако никој не познавам од форумов (додуше мал број познавам,не живеам во МК) вака по слики Скул ќе да има убави балончики (Скул без лутиш). Ете мое мислење

Иди и ти во галерија, иначе и ја се согласувам со тебе за цицињата на Скул. :vozbud: :vozbud:

:)

Кај ви иде паметот бе ... :pos: (некоја манијак ќе ве направи)

еве од кај црпи корени темаваааааааа....
Абе шо не отворите една тема за тоа на форум за која форумџика има најголеми???
толку фалеше џиш -)))) само да спомнеш :pos:

еве од кај црпи корени темаваааааааа....
толку фалеше џиш -)))) само да спомнеш :pos:

Спомна он, и младинава се попали. :drk::drk: :pos: :pos:

Него кенгур, ти ги знаеш повеќето форумџики, а не го даде твоето мислење. :)

Ама сега малку е нејасно, која има најубави или која има најголеми, ливерпул појасни малку, кај ке се движи темава?

Ама сега малку е нејасно, која има најубави или која има најголеми, ливерпул појасни малку, кај ке се движи темава?

Ќе се изјасниш бате, според тебе на која и се најголеми, а на која најубави. Ако на некоја и се најголеми, не треба да значи дека и се и најубави. Нели ? :)

Спомна он, и младинава се попали. :drk::drk: :pos: :pos:

Него кенгур, ти ги знаеш повеќето форумџики, а не го даде твоето мислење. :)
види, јас не сум tits-man туку ass-lover, така да... нишо не праиме(додека не се отвори тема за газови). не штети да ги има поголемки, ама па не ми се битни при олучување -))

второ, во моментов стварно не ми текнува на некоја што држи асална, крената, цврста, на право место цицка. сите се млитави, гравитацијата ги има совладано. ако видам, би пишал, ама не верувам.

Ќе се изјасниш бате, според тебе на која и се најголеми, а на која најубави. Ако на некоја и се најголеми, не треба да значи дека и се и најубави. Нели ? :)
Многу јасно иначе мене срам ми е да кажам:pipi::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па и јас си викам тоа, мене најубави ми се средните балончики во форма на перфектен круг (замисли), а големи не преферирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom