Како можеш да знаеш по цел комшилук, кој што работи по дома, мора да си ептен способен маж, само уште некоја комшика да се заљуби и да го остави маж и и да побегне со тебе и наредена ти е работата.
И мене нешто сумљив ми е, мислам да знаеш детално за цел комшилук како им се поделени работите по дома, мора да си ептен ербап, способен и "надарен", сигурно ги ровари комшиките дури мажите им се на работа, со нив кафиња врти.
А може да не чепкаш? Кој фактор си ти да поправаш? Остај го или продолжи, па он ќе престане да ти помага и средена работа!
Ова како приказнава за попот кој го доправал детето на трудната излегува
Не не можам да не чепкам пошто не може бе да биде далинското од климата на шанкот од кујната,а од телевизорот на работната маса.
Се знае,двете далински треба да стојат на едно место.
Јас сум фактор ЖЕНА,и морам да поправам оти се што фаќате се гледа оти е од вас,утепано е и дотепано.
Како можеш да знаеш по цел комшилук, кој што работи по дома, мора да си ептен способен маж, само уште некоја комшика да се заљуби и да го остави маж и и да побегне со тебе и наредена ти е работата.
Ок сме со комшиите, плус немаме огради како во Чаир!
Кај нас е некако викенд населба па сите имаме летни кујни, така да се гледа кој што работи по двор. Плус се викаме чат-пат на гости и си правиме муабет!
Дури и одморите ги планираме да не се преклопиме да не остане празно маалото! Иако сме блиску до градот држава, сепак атмосферата ни е некако по блиска, неотуѓена!
Не не можам да не чепкам пошто не може бе да биде далинското од климата на шанкот од кујната,а од телевизорот на работната маса.
Се знае,двете далински треба да стојат на едно место.
Јас сум фактор ЖЕНА,и морам да поправам оти се што фаќате се гледа оти е од вас,утепано е и дотепано.
Е оти море, е шо е за тебе успешен брак, секој брак е сличен на другите, единствено некој се глумци и добро се фоткаат по фејс.
Иначе по дома нешто овака се
Кај ќе бега? Па јас едвај сто метра шпринт можам да истрчам! Ќе не фатат на првата кривина
Автоматски споено мислење:
Ок сме со комшиите, плус немаме огради како во Чаир!
Кај нас е некако викенд населба па сите имаме летни кујни, така да се гледа кој што работи по двор. Плус се викаме чат-пат на гости и си правиме муабет!
Дури и одморите ги планираме да не се преклопиме да не остане празно маалото! Иако сме блиску до градот држава, сепак атмосферата ни е некако по блиска, неотуѓена!
Автоматски споено мислење:
Аууу, за даљинско Уфф, јас искрено не би користел вазелин во некои прилики со таква дама
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.