Која е најубава серија во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата vlatko barca
  • Време на започнување Време на започнување
Gi pratam apsolutno site serii shto igraat na televizija....iako sum mashko.....gi gledam na Pink site od 00 00 do 03 00 i plus Prijateli i CSI Miami......pozzzzzzzzzzzzzzzzz

Пријатели, ЦСИ Мајами/Лас Вегас/Њу Јорк, Очајни Домаќинки...сите кои не се од латиноамериканско потекло.

Edinstveno sto gledam e Ludi 70-ti,CSI,Site Go Sakaat Rejmond,Prijateli i Makedonskite Narodni Prikazni!

COD160 P05TAL дефинитивно...

Вовед во анатомија,Пријатели,Очајни домаќинки и One tree hill.

Kаko ти се свиѓа Три Хил,до кај си со гледање,имаш ли омилен лик...?

Серијава три пати ја гледав по ред,на ХРТ сега ја даваат моментално,ама ја давале и порано,затоа ја имам три пати гледано,ама никогаш до крај :(Инаку,многу ми се свиѓа серијава.
Инаку,омилени ми се Лукас и Брук,а Пејтон ме нервира многу.

Серијава три пати ја гледав по ред,на ХРТ сега ја даваат моментално,ама ја давале и порано,затоа ја имам три пати гледано,ама никогаш до крај :(Инаку,многу ми се свиѓа серијава.
Инаку,омилени ми се Лукас и Брук,а Пејтон ме нервира многу.
Баш отворив тема за серијава а еј кажи ми во колку саат на ХРТ ја даваат да видам и која сезона е????

Jas znaete deka ja gledam Incantesimo drugo ne gledam...
Uste 2 ep.ima neznam posle so ke pravam,ke se dosaduvam,nisto drugo ne gleam.

epa angeli e bas relaksiracka letovo, a naskoro ke ti preporacam da ja sledis STRAST na sitel od 17 casot, ima luge sto ja falat, ima sto i ne ja sakaat, jas ke ja gledam, meksikanska vo 95 epizodi
STRAST na sitel!!!!

razlicni mislenja slusam za STRAST, nekoi ja falat ,mnogu...za MARINA bea site losi, ali za Strast slusnav i dosta pozitivni mislenja

абе мексикански си се мексикански.. Очајни домаќинки едни единствени и незаменливи!:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom