Која е границата на приватноста во врска?

• Креатор на темата Креатор на темата Sandra
  • Време на започнување Време на започнување
Hmmm .. ja neam gajle.. dali ima pass od mailovi .. dali ima pass od kajgana .. dali mi chepka vo mob .. ednostavno nema sho da kriem .. Ja lesno bi mozhela da mu dam mob na partner i da idam da se tushiram i ke go ostam on da kreni ako mi zvoni nekoj .. ! Neam gajle.. se pushtam podpolno.. neli vo vrska trebit Veruvanje najnogu ? A sega toj ako mi chepka nekolku pati mozi ke svati deka neam nishto .. i sam ke go ostaj ili pa ako mu stani navika.. POVELI ..

A Zbrat .. reche imash izchustvo nekoj sho ti chepkal u privatni rab ;)
Aj kazi sho se sluchilo ? ( ne trebit da navlezish do tolku .. onaka samo.. a ako e privatna rabota toa .. ne vleguvaj ama ich .. da ne bida deka chepkam u privatnosta ;) )

Ja na primer ke ti kazham mushko sho ne mi davashe da mobilen da chepkam .. i mi priznae posle toa od ko raskinafme.. deka ushte i pishuval na bivshata deka ja saka .... da ne navlezam na ta tema :D

Мене ама упоште не ми пречи да ми чепка по мобилен или мејл, немам што да кријам, башка му верувам 100%

e pa vaka sandra.... prvo kao shto kazaf prethodno ... sekoj privatnosta ja sfakana rzlicen nacin ... toa znaci individualno e kaj sekogo.

to iskustvo beshe to shto taaa doticna osoba mi imahse izbrihano site mozni boroevi od devojki sho gi imaf u mob ... i prethodno im imashe prateno na site proaka ... deka sum bil zaften i da mi vrtat ili sl ... bla bla bla so navredi so se.

Neam namera da se zamaram so takvi raboti .. ane znaesh na kakva deovjka ke naletash u zivot (ili decko zavisi za kogo kako )

Де бе Zbratko, кај ја наде таква? Ц ц ц ц не ми се верува деки такви има...

Zbratko напиша:
e pa vaka sandra.... prvo kao shto kazaf prethodno ... sekoj privatnosta ja sfakana rzlicen nacin ... toa znaci individualno e kaj sekogo.

to iskustvo beshe to shto taaa doticna osoba mi imahse izbrihano site mozni boroevi od devojki sho gi imaf u mob ... i prethodno im imashe prateno na site proaka ... deka sum bil zaften i da mi vrtat ili sl ... bla bla bla so navredi so se.

Neam namera da se zamaram so takvi raboti .. ane znaesh na kakva deovjka ke naletash u zivot (ili decko zavisi za kogo kako )

A koga ke pochnish da veruvash u devojka pak za da mozesh da i go dadesh mob .. i da ne se sekirash ? ;) neli verba e potrebna rabota vo vrska.. ili gresham ? A da go dadesh mob na devojka i ona da ti kazhi deka nema da chepka poraki ili brojovi .. trebit da i veruvash :) ILI ?

Koga ke se zenam ... ke i veruva dovolno ... za da i da dam dami cepka po telefon .. ( anajverojatno e-mail nikogash ne bi dozvloil da mi cepka nekoj)

Zbratko напиша:
Koga ke se zenam ... ke i veruva dovolno ... za da i da dam dami cepka po telefon .. ( anajverojatno e-mail nikogash ne bi dozvloil da mi cepka nekoj)

A sakash da kazesh deka site devojki sho ke gi imash dur ne se ozenish nema da im veruvash ? (= gluposti !

едноставно шо е мое е и твое шо е твое е и мое
уствари се е наше нема мое твое

Небото е граница, мислам глупости...

Sandra напиша:
A sakash da kazesh deka site devojki sho ke gi imash dur ne se ozenish nema da im veruvash ? (= gluposti !
не се работи за верба или не .
се работи за принцип

Johnny Stulic напиша:
не се работи за верба или не .
се работи за принцип

E dal go prochita se sho go napisha on ? (= Za verba se pravi muabet so nego a ne za princip .. edna go zafrknala i sa ne dava mob na drugi .. :D Prochitaj se .. inache dzabe davash koment..

Sandra напиша:

doverbata ne se bazira samo na "dozvola na cepakenje po mobilni i mailov" ... doverbata se gradi postepeno ..... ima mnogu drugi raboti povrzani so doverba koi prvo treba da se izgradata ... za da dojde do toa nivo da moze da i veruvam na odredena osoba da mi cepka po telefon ili na mail.
Ipak ova e moe mislenj i staf ... nemora da se sogalsuvaat site so mene NELI.

Marata напиша:
Де бе Zbratko, кај ја наде таква? Ц ц ц ц не ми се верува деки такви има...

Da ne pocnam da zboram za moite iskustva so devojki ... ova e dobro :D

interesna tema i milsam deka sekoj treba da si ima svoja privatnost..pa majkamu ne se nasa sopstvnost parterite pa da ni kazat koga idat vo wc..se shalam
nema veze za mobilni imam sloboda da cepkam, go znam i pasvordot od mailovi msn i slicno ali ne se opustam do tolku za se da znam kade so e...sepak intima si e intima

BabyGirl^^^ напиша:
interesna tema i milsam deka sekoj treba da si ima svoja privatnost..pa majkamu ne se nasa sopstvnost parterite pa da ni kazat koga idat vo wc..se shalam
nema veze za mobilni imam sloboda da cepkam, go znam i pasvordot od mailovi msn i slicno ali ne se opustam do tolku za se da znam kade so e...sepak intima si e intima

neznam koj kazal i koga ama vika "Ne e dobro da znaesh SE" ... moze poveke da ti nashteti nego li da ti pomogne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom