Hmmm .. ja neam gajle.. dali ima pass od mailovi .. dali ima pass od kajgana .. dali mi chepka vo mob .. ednostavno nema sho da kriem .. Ja lesno bi mozhela da mu dam mob na partner i da idam da se tushiram i ke go ostam on da kreni ako mi zvoni nekoj .. ! Neam gajle.. se pushtam podpolno.. neli vo vrska trebit Veruvanje najnogu ? A sega toj ako mi chepka nekolku pati mozi ke svati deka neam nishto .. i sam ke go ostaj ili pa ako mu stani navika.. POVELI ..
A Zbrat .. reche imash izchustvo nekoj sho ti chepkal u privatni rab
Aj kazi sho se sluchilo ? ( ne trebit da navlezish do tolku .. onaka samo.. a ako e privatna rabota toa .. ne vleguvaj ama ich .. da ne bida deka chepkam u privatnosta
)
Ja na primer ke ti kazham mushko sho ne mi davashe da mobilen da chepkam .. i mi priznae posle toa od ko raskinafme.. deka ushte i pishuval na bivshata deka ja saka .... da ne navlezam na ta tema
A Zbrat .. reche imash izchustvo nekoj sho ti chepkal u privatni rab

Aj kazi sho se sluchilo ? ( ne trebit da navlezish do tolku .. onaka samo.. a ako e privatna rabota toa .. ne vleguvaj ama ich .. da ne bida deka chepkam u privatnosta

Ja na primer ke ti kazham mushko sho ne mi davashe da mobilen da chepkam .. i mi priznae posle toa od ko raskinafme.. deka ushte i pishuval na bivshata deka ja saka .... da ne navlezam na ta tema