Кој ви е омилен дел од денот?

• Креатор на темата Креатор на темата moni <3 real
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе се разбудам....па на кафенце..покрај плажа....сонце релакс..поубаво здравје ! :pipi:

Ноќта дефинитивно...но го сакам и утрото......Но ноќта има посебен шарм..право уживање :)

Ноќта дефинитивно...но го сакам и утрото......Но ноќта има посебен шарм..право уживање :)
исто мислиме

иако и јас го сакам утрото,понекогаш и тоа го фаќав кога имаше Ф1 рано сабајле инаку тешко да станам наутро :)
но повеќе ја сакам ноќта,тогаш сум во потрага по крв :D

Ноќта ја обожавам период некаде околу 2-3 излегувам и шетам некој ке помисли луд сум ама тогаш ми е најубаво се чистам буквално од лоши мисли и сето останато го гледам градот како спие и секој корнер го набљудувам и како да ти раскажува приказна од денот.Исто го сакам периодот околу 4.30 или 5 кога се раѓа денот се пунам со позитивна енергија доволна за цел ден.Први зраци на сонце што се вика ги јадеш само ти.Мир тишина спокојство сето тоа го наоѓам во овие периоди чуство на исполнетост па со посебна музика на уши Буда Бар или Кафе Дел Мар мераци за безпари нешто што нема вредност.

исто мислиме

иако и јас го сакам утрото,понекогаш и тоа го фаќав кога имаше Ф1 рано сабајле инаку тешко да станам наутро :)
но повеќе ја сакам ноќта,тогаш сум во потрага по крв :D

Потрага по крв:P Што би било тоа ? :)

Околу 17-18 часот, поубаво време за спиење амин :D

Изграјсонце и зајдисонце
Можда малце поише фторото,затој што за време на првото ја ваљда сам у седамнаести сн
Најбољи дел дефинитивно е кд се прекршуеф сончеви зраци на небо,црвено-лилакова боја која се прелива у безброј нијансе.Ти си седиш рокаш си кафенце сс поглед накуде сл'нце кое споро га снемуе.
Сфак дн на одмор у Трпејцу овј волшебан момент сам бија на плажу, сс слушалке на уво, лонџ амбиент мјузик и длабок поглед у небесно шаренило и блескави сончеви зраци кои се прекршуеф и спојуеф сс езеро.
Чустфо е како Алисово, од земјата на чудата

Омилен дел од денот ми е кога сум на работа. Тогаш барем сум со колегите , комуницирам со луѓе .
Кога ќе си дојдам дома се чувствувам осамено , живеам сам и никој не ме дружи . Пробав да се убутувам , ама осетив како ме избегнуваат . :(

Ноќта, периодот од 20:00 па се таму до кај 2/3 часот... едноставно крај на денот, и се релаксираш на најдобар можен начин... со книга, филм, музика, компјутер.
Морам да истакнам дека ми се допаѓа и утрото (изгрејсонцето од 04:00 до кај 06:30 часот), она кога си седнат во двор, и чекаш да се раздени, се е така тивко, тогаш е најсвежо времето, сите спијат, а ти го пушташ мозокот на пасење.

04:00
Или во превод мир и тишина :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom