Kој ви е омилен алкохолен пијалок?

каков алкохол највише локате?

• Вкупно гласачи
    1.218
Omilen mi e cokoladen liker, a najcesto pivo lokam, ko skinat :). Koga kako znam i rakija da vdenam za da me stopli :). Ama Wannabemceez znae sto se sluci so rakijata kaj nego doma, taka da, apstiniram od rakija posledno vreme, t.e. od togas :)

на прво место мартини.... сакам и водка,и вино црно се разбира:pipi:

Sakam vina, crno vino omileno mi e merlot pretpocitam bovin, beloto go mesam so voda a obozavam kokteli od crveno vino so ovosje mineralna voda crni sokovi i zacini. Nekogas koga nemam vreme da se opustam sakam i dobro ladno pivo a posle naporen den sakam caska do dve nekoj kratok pijalok zavisi od raspolozenie viski, konjak, mastika ili tekila.

Вотка со сок од јаболко
Коњак со кока кола
чисто црвено вино
А во летните денови незаменливо е пивото.

Пивото не е пијалок на Боговите, само затоа што не знаеле да го прават.

so BEER RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ!

Највише сакам Jack Daniel's :vozbud: , штета што немам толку финансии за цело време тоа да пијам:( ! А од другите пијалоци кавадарка и ж'та лозова :)

1 tg za jug
2 konjak badel
3 ako ima visak gebot chivas the best viski in the world

Omilen pijalak mi e tekilata, ama ako nema to, nema da mi se slosi ni od vince i pivce

Како и овој над мене и мене ми е текилата НО1. Али како Пивце што лизга (СКОПСКО), ништо друго не лизга (освен она ако ви текнува ко ќе сте со женска и кога ќе и го...):vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom