Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас од амц купив 40к тв и кај да е одам и има да му го удрам од гла на тие "стручњаците" со второ одделение , зборов ми е никогаш од таму ништо !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
зошто ?Јас од амц купив 40к тв и кај да е одам и има да му го удрам од гла на тие "стручњаците" со второ одделение
Sent from my iPhone using Tapatalk
зошто ?![]()
Дечки ако не ви е мака, сакам да купам нов лаптоп, се мислам меѓу тошиба, делл или хп. @Ilumious aко не ти е мака - препорачај, ако не се лажам работеше нешто со ИТ.
Не сум мераклија на лаптопи ама немој Дел. Лош период им е ова, сега дали глобално дали на овие што се во Македонија не знам, ама се почесто завршуваат на сервис и многу греат. Јас би ти препорачала Леново. Кај мене на работа лаптопите се Леново, дрнкани се, паѓани, влечени, работени, прегревани, ништо не им е, ги мењаваме од што времето ги газси а не од што се расипани.Дечки ако не ви е мака, сакам да купам нов лаптоп, се мислам меѓу тошиба, делл или хп. @Ilumious aко не ти е мака - препорачај, ако не се лажам работеше нешто со ИТ.
najdobro od ovie ti e HP, pa Dell posle ide Asus, toshiba nemoj da zemas bi ti preporucal, kazi kolku pari planiras da dades
Не сум мераклија на лаптопи ама немој Дел. Лош период им е ова, сега дали глобално дали на овие што се во Македонија не знам, ама се почесто завршуваат на сервис и многу греат. Јас би ти препорачала Леново. Кај мене на работа лаптопите се Леново, дрнкани се, паѓани, влечени, работени, прегревани, ништо не им е, ги мењаваме од што времето ги газси а не од што се расипани.
Секако некој со повеќе искуство нека ти пише ама од ова што го имам јас, Леново.
Се мислам повеѓу овие два, кој би го препорачале?
Notebook Dell Inspiron 5558 i3-4005U 6GB/500GB/920M 2GB/DVD-RW/15.6" HD LED/Black/DOS
Processor : Intel Core I3-4005U 1.7GHz GHz 3M Cache
Memory: 6GB DDR3L 1600MHz
Storage: 500GB SATA Hard Drive
Graphics: NVIDIA GeForce 920M 2GB
Display: 15.6 inch LED Backlit Display with Truelife and HD resolution (1366 x 768)
Optical: DVD-RW
External Chassis Connections
HDMI™ 1.4a, USB 3.0 (1), USB 2.0 (2), Security slot, Media Card (SD, SDHC, SD3.0, MS, MS Pro), 10/100 RJ-45 Ethernet network
Camera
HD (720p) capable webcam, dual digital microphones
Wireless
Intel® Centrino® Wireless-AC 3160 + Bluetooth 4.0
Notebook Lenovo 100-15IBD i5-5200U/4GB/1TB/Intel HD/DVDRW/15.6" HD LED/Black/DOS
Procesor: Intel Core i5-5200U 2.20 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.70 GHz
Memory: 4GB DDR3 1600Mhz
Storage: 1TB
Screen Type: 15.6" HD 1366 x 768 16:9 Glossy
Graphic Processor: Intel HD
Optical Drive: DVD-RW
Battery: 3 cell
Network: 10/100, WIFI b,g,n, Bluetooth 4.0
Expansion Ports: USB 3.0 x1, USB 2.0 x1, Multimedia Card Reader, VGA , RJ-45, HDMI, Audio I/O Jacks,
Camera: Yes, HD 720p
Operating System: DOS
Color: Black