Кој и што знае да зготви?

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
Компири си пржам секој ден, јајца( секаква форма(кајгана,на око,варени)), свинско знам да си издинствам, заклучок се што јадам најмногу знам и да си направам:baeh:

Знам компири да испржам и да сварам макарани или шпагети :pipi: ништо друго :kesa:

Ништо :kesa::kesa::kesa:

Нешто за мачкање на леб како еурокрем,ајвар,мармелад маргарин такви нешто можам,друго ништо. :shy::kesa::kesa:

ништо..не ме бива за готвење...ако ми направат нешто ќе јадам...ако не има готова хранаа :kesa:

Па горе-доле знам по нешто да направам..со манџите баш и не ми иде,ама знам затоа да направам ориз,турлитава,да испечам месо,компири,тестенини знам исто,од благи работи пудинг и обланда..за сеа тоа..доста е..хаха:wink:домачица права..

Знам да зготвам црни пржени компири, прекрасен мирис и вкус поготово...:pos2:

Готвам и уживам во готвењето ...правам пици,пити, разни САЛАТИ(обожавам)..готвам неколку врсти течна топла храна(манџи)...сосови ..похувани кашкавал, сирење, зеланчук..итн

Навистина многу го сакам готвењето,...и многу ми е интересно да ја сервирам храната...и да изненадам пријател со добро зготвено вкусно и сервирано јадење:helou:

знам да готвам ама баш се и плус ептен сум срекна што знам и леб да месам..штета што дома не се меси леб иначе секој ден ке сум си подзасукана :pipi:

шпагети фрути ди маре, готвам да но и уживам во нив најчесто во пица ресторанот ЛЕОНАРДО во центарот на градот Охрид :) респект до луѓето :):):)

знам да си напрам салата,да сварам супа и кафе... за др ништо не ме бива xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom