Кој и што знае да зготви?

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
Макарони, шпагети, амерички крофнички, кифлички, знам да месам леб...а најсмешно им е на сите што не знам да правам кајгана

како би направил свински пафлак со печурко м м м м прсти да излижеш:wink:

скоро се знам да зготвам освен манџи, сарми, мусаки ама најчесто прам muffins, похован пилешки стек и лења пита :wink:

Немора ништо да сте го направиле еднаш за да знаете имаш youtube видеа и можеш се да научиш од таму со едно гледање научив како да правам јапанско суши, месам бурек и менувам гума на точак или обивам ланец со бројчаник на точак од кој за забораив шифрата. Секакви чуда има....
Just Watch and learn :wink:

Skara
Pizza
Selsko Meso
Grav
Oriz
Peceno meso
Pleskavici
Makaroni
Spageti
Musaka
Snicli

Sve!Ama nikogas nemam napraveno edno jadenje dva pati:pos2::pos2:

Многу работи знам да зготвам, знам и тестенини и пити со месо и јајца да направам, пици, салати, скара, риба, итн....имам малку и работно искуство како готвач..таму научив.

Во живото не сум си направил сам јадење така данемам појма,јајца белки ке си спржам:toe:

Макарони, шпагети, амерички крофнички, кифлички, знам да месам леб...а најсмешно им е на сите што не знам да правам кајгана

Не бе -.- зашо смешно? -.-
Кајгана е....rocket science...
Неможе секој да напраи кајгана..
>.>

Дали е срамота ако девојче не знае да готви :kesa:?
Не знам и не сакам да знам...стално ме замараат по дома, да сум научела по нешто ама нејќууу :toe:

Пржени патати, јајца( варени пржени и на око), грав, пастрмајлија, пица, супа (и уше баја деликатеси х) )

Дали е срамота ако девојче не знае да готви :kesa:?
Не знам и не сакам да знам...стално ме замараат по дома, да сум научела по нешто ама нејќууу :toe:

Срамота е како не е. кој ке те земи така домаќинка што незнае да готви, да направи зелник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom