Кој фудбалски клуб би сакале да го поседувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар. Би го направил клубиште да секоја година да игра во ЛШ, слично ко Панатинаикос, Фенербахче .. Така секоја година ќе биде шампион на Македонија и со тоа би ги натерал и останатите сопственици повеќе да инвестираат во Мак клубски фудбал и со тоа да се издигне лигата на повисоко ниво.

Би сакал да поседувам некој Англиски клуб(пример Њукасл) каде што можам веднаш да си ги повратам вложените средства и да ги повишам стандардите на клубот со тоа што тв правата ќе бидат поскапи и сезонските карти исто така...ќе вложам во подобри играчи(секако ако сум финаниски спремен) за да направа некаков успех со тимот и со тоа на некоја клучна утакмица ќе ја наместам во кладилниците за уште повеќе да вратам од вложените средтсва...и од следната сезона ќе отворам школи во Кина,Јапонија,Таџикистан...30-40 фан шопој во Азија и ќе го направам клубот бренд во истокот и со тоа да фрчат пари одсекаде..само треба првин да се популаризира клубот се некаков успех....ме бива за бизнис да сибам веко:D

Јас би сакал да го поесдувам Тенерифе, таму секогаш е топло, мало, но преубаво место :)

сакав да пишам "мало место, но преубаво" .. ама сум изел цел збор :tapp: ... па нормално може да се деси грешка кога пишувам толку големи реферати :pos::pos::D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom