Кој фудбалер ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Пааааа...Кристијано Роналдо,Руни,Бербатов,Дрогба,Лампард,Алекс,Меси,Чави,Иниеста,Ибрахимович,Дани Алвес,Пике,Андерсон,Нани,Пиенар,Балотели,Бејл,Модрич....И УШТЕ МНОГУ :)

Па долго време не сум постирал овде валда имам некои нови , Ван перси , Де Јонг , Модрич , Матераци , Ибрахимович , Балотели .....

Анелка,Џон Тери,Матераци,Балотели,Кристијано Роналдо највеќе!!!

Гледам дека во глобала децава ги мразат играчите кои им ги закопале екипите, или пак од љубомора што покрај нивните подпросечни играчи немаат некој Добар. За тепање имало и ќе има таков спорт е, така да ако фатам од тоа поле ќе нема крај, но не ги мразам тие копачи, едноставно така им е наметнато да се игра и тоа е шо да праиме...ќе гледаме и ќе пцуеме.

Пепе е меѓу најголемите дебили заедно со Матрикс и остала копачка екипа.

Ибрахимобич, Руни, Сколс, Пепе.

Сите се говеда.

Ибрахимович,Гатузо,Пујол,Пике,Бускетс,Менез,Вучинич,Мексес,Цела екипа од Стоук,..итаканатаму,итаканатаму.....

Матераци, човекот е копач, има преголема уста минатата година освои ЛШ а буквално не даде никаков придонес во играта на Интер. Плус и потегот со Зидан. Де Роси, Лукас Леива, Флечер.

цела барса. Највеке Алвес, Меси, Чави, Иниеста, Педро Валдез Пинто и БУСКЕЦ.

Не ме нервира никој, само за некој имам пониско мислење.
Гатузо, Матераци, Киелини, Пепе, Рамос, Балак, Ван Бомел, Кристијано, Максвел...

Само БалоТЕЛЕ зошто е најглупио човек у историјата на фудбалот

^ za Pepe imas ponisko mislenje :nesvest: najomrazeniot,ne znam kako go toleriraat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom