Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата FortuneTeller
  • Време на започнување Време на започнување

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Секој од нас има одреден тип на женска или момак кој посебно не привлекува. И знаеме да кажеме „не е мој тип“ или „ахх он/а е мој тип“. Кој е вашиот тип и дали најчесто излегувате со дечко/девојка кој е ваш тип?

Па што не си кажал ти кој тип на девојка е оној твојот? :)
Хм...интересна тема и сега седам и размислувам дали си имам дефинирано каков тип на машки сакам и дали се држам конкретно до тоа.... Па што знам...да знае да направи муабет, да има смисла за хумор...да не е намќор. Да може да ги разбере зборовите што му ги кажувам, а не да ме гледа ко теле во шарена врата. :) Да не е мамино разгалено синче. :) И најважно од се...да не мисли дека секогаш е во право и да не знае да се извини кога ќе згреши. :) Па тоа е она што првично ми привлекува внимание. :)

За мојот тип на девојка со сигурност можам да кажам дека денес претставува загрозен вид. Не знам до што е работата, дали можеби сум донекаде конзервативен ама денешните шмизли ни малку не ми се допаѓаат ( освен кога станува збор само за секс) . За мој тип на девојка ја сметам онаа која никогаш не се труди да биде во центар на внимание кај и да отиде ( во смисла "јас сум најјака пи*ка овде" ) или да ги проценува останатите по тоа како се облечени ( дали во облека од марка) или сл. Понатаму да е паметна, да го сфаќа животот каков што е, а како што сака да биде. Да го цени, она што го правам за неа, да знае да биде до мене кога ми треба. Убавината е пожелна, но не и пресудна. Повеќе сакам девојка која знае да се насмее, и секако да има добро срце. Најмногу од се да и бидам доволен само јас, со сите мои доблести и недостатоци и да ме сака онаков каков што сум, без разлика на мојот статус во градот, мојата финансиска моќ и ред други работи.

Роки +1 за постот.. :) имаме скоро исти вкус вака само би додал Gothic стил али тоа е реткост во мојот регион...се е coppy-paste ..

Јас си сакам скромни и слатки девојчиња.
1во:
Поповлечени, да не се шмизли, парите да не им се една од најбитните работи во животот, да бидат со добро срце, да имаме огромно меѓусебно разбирање, да не биде сноб туку да знае да разговара и да се смее со мене, да ги прифати сите мои маани и да ме сака таков како што сум:).
Што се однесува на физичкиот изглед како 2ра опција :
Високи, со виткана коса и кафеави очи.
3та работа и најбитна :
Да не гледа португалско-бразилски-венецуелски, турски и хрватски патетични тв сапуници :ROFLMAO:.

и таа шо беше мој тип отиде у неповрат...

Мој тип на дечко. Па вака... Прво нормално да е симпатичен, потоа да знае како да се однесува со мене- да ме почитува, да ми верува, да ме засмејува, да не ме лаже и да ме сака и искрено ми го покажува тоа.(и по можност да не пие(многу) и не пуши).

Мој тип на дечко. Па вака... Прво нормално да е симпатичен, потоа да знае како да се однесува со мене- да ме почитува, да ми верува, да ме засмејува, да не ме лаже и да ме сака и искрено ми го покажува тоа.(и по можност да не пие(многу) и не пуши).
Neznam prvive uslovi dali gi ispolnuvam,no ovie u zgradata da,ali i da gi ispolnuvam ne e vazno:p,zoso mislam deka si najdov nekoja priblizna na mojot tip na devojka:):):):)

Ти си среќна девојка, не бараш ништо посебно и ќе имаш голем избор ;).

Neznam prvive uslovi dali gi ispolnuvam,no ovie u zgradata da,ali i da gi ispolnuvam ne e vazno:p,zoso mislam deka si najdov nekoja priblizna na mojot tip na devojka:):):):)
е како најде кога не знаеш што карактеристики имам јас:) јас само кажав што барам во едно машко:)

е како најде кога не знаеш што карактеристики имам јас:) јас само кажав што барам во едно машко:)
Hehehehe,ne me sfati,ne ja najdov vo tebe,na drugo mesto ja najdov,inace nez,mozebi i ti ispolnuvas nekoi od moite kriteriumi koi ni jas ne gi znam :P :D:):):)

Океј е све тоа што го кажувате за карактерни особини на вашиот тип на дечко/девојка,но добро е да кажеме малце за изгледот,бидејќи нели веднаш не ги гледаме карактеристиките туку прво е она визуелно скенирање. Е сега да кажам и јас кој е мојот тип на девојка. Да почнам за изгледот. Мој тип на девојка е некоја што не е многу ниска ни многу повисока од мене,со темно смеѓа коса и шишки,светли очи и дупка на брадата(колку само ме пали еј!) А карактерно,да знае да свати шала,да знае да се пошегува и на своја сметка,да сака да искуси нови работи,да не биде голема галамџика но и да не биде тивка,либерална типка која ќе умее да го најде позитивното во негативното.

Па што не си кажал ти кој тип на девојка е оној твојот? :)
Хм...интересна тема и сега седам и размислувам дали си имам дефинирано каков тип на машки сакам и дали се држам конкретно до тоа.... Па што знам...да знае да направи муабет, да има смисла за хумор...да не е намќор. Да може да ги разбере зборовите што му ги кажувам, а не да ме гледа ко теле во шарена врата. :) Да не е мамино разгалено синче. :) И најважно од се...да не мисли дека секогаш е во право и да не знае да се извини кога ќе згреши. :) Па тоа е она што првично ми привлекува внимание. :)
Ма јас сум тој бре маче :D:D

Да не биде претерано со облини ... да биде смеѓа .... ПАМЕТНА пред се ! убави очи и тоа е ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom