Кој е вашиот прекар?

Fatty...eden drugar me krsti taka zaso na site im vikav "debel, debelo, debeli" :) nekoi koi ne me znaat, si vikaat "kojznae kolkava e ovaa", ama tie so me videle... :)

Ako nekoj nema kazuvajte! Odma ke go prekrstiam!

...da imam...Trikson , me vikaa na rabota...

во 4то одделение ме заввикаа мачка и до сеа не ми се тргнало мислев у 1 година средно дека нема да ме викаат ама јеби га
порано многу ми сметаше ама сеа се навикнав и чудно ми е коа ме викаат по има некои луѓе :)

ме викаат Нипи,по никот,една другарка ме вика Хипи,пак по никот...
за оние од друштвото сум позната како Магуш :) :) :) :) :) со посебен акцент кој паѓа на тоа А,пошто е изили конфјузд и глупо звучи коа ќе го кажат со посебно акцентирање на тоа У! :tapp::jaj:

Мики...на некој им е чудно ама сите вака ме знаат

skoro site me vikaat BELA poradi toa sto koga bev pomal kosata mi bese zolto-bela no sega veke pocnuva da mi stanuva kafeava pa se cudam dali uste ke me vikaat taka koga nacelo ke mi potemni
:toe:

Чудно, ама немам ни еден прекар.:) Името ми е составено од дууууури три букви, па е невозможно да се скрати.:) Надимаци од друг тип немам, освен што комшијата кога бев копиљ ме викаше Ивчуле, и татко ми дома ме вика Кики. Никогаш не сфатив зошто ме вика Кики. :icon_neut Од Ива до Кики има милиооооонска разлика у букви, ама ете, уште од мала така ме вика нон-стоп, освен кога ме кара. :pos:
Некои од форумџиите знаат да ми се обратат со Псај (според никот, нали) од време на време... Ама во принцип, моето име најчесто си го слушам.:)

Па Аце е најкористено како скратеница од името,може Крсте по презимето,Руни (еднаш се ишишав на 3ка како него)и Питис (имаше порано еден кошаркар италијански ми беше интересен па ми беше спортски прекар) и така.Мислам дека 4 се доста.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom