Кој е вашиот омилен автомобил?

• Креатор на темата Креатор на темата BABURA
  • Време на започнување Време на започнување
Mercedes-Benz SLR McLaren ФАСЦИНАНТНО НЕШТО ПЕРФЕКЦИЈА СОН НА СЕКОЈ ЧОВЕК

mercedes-benz-slr-mclaren_2.jpg

Јас сум малку по скромен се надевам дека за 3-4 години ке купам едно вакво како на аватарот мој ама по можност да биде "R"верзија.

Opel-Tigra-TwinTop-2009_Exterior-017-800.jpg

Малку поскромно, да положам за пола година па ќе ја планираме :)

Поздрав,нов сум на форумот...

Одамна сонувам за Форд Кортина и конечно пред некој ден ми се исполни желбата... Се надевам за неков месец возилото ќе заличи вака...

sg3441.jpg

АУУУУУ :drk: Што пари ја купи колава,од кај ја увезе ако не е тајна :) Koлава е да свршиш и да бегаш :)

:) Не е увезена, имав среќа... ја најдов на отпад - со сообраќајна, све уредно а и во добра состојба е, 68000 км има поминато на прва пали, ја возел некој пензионер. Btw ja купив за 230 еврејки...

ЛЕеееееееееееееееееееееееееееј закон е колава.Колку ја продаваш откако ке ја направиш како на сликата?Хаха ако ја продаваш ако не дај барем викни на вожња една да видам каков е филингот....мора да е добар.Пред некое време видов ваква слична или иста незнам како беше у драчево.....срцето го оставив таму со неа...

Хехе за продавање не доаѓа предвид, барем во следните 20год :) а за вожња не е проблем, за неколку месеци се надевам ќе биде во топ форма... веќе почнав со реставрација, ако испадне така како што планирам има да биде слична на таа горе...

Дефинитивно ова ништо друго не сакам среќен би бил и едно кругче околу зграда да напраам :))))

toyota_supra_15.jpg

Black_Toyota_Supra.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom