Кој е вашиот музички стил?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување
BoBo напиша:
Слушам скоро се. А не слушам PUNK, METAL, ROCK или некоја друга таква музика. А друго све си слушам
:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

Pa ako ne slucas punk metal ili rock so slusas(se somnevam deka slusas rege,grang,gotik ili slicno)!Dobro sekoj so svojot Vkus.
Ja odsekogas sum se divela na rokot i sve so spaga pod rok,a najveke slusam symphonical black metal,a ponekogas znam da si pustam rap ali ne onakov srane ko Nelly,Usher,neznam D-12 i ostalim a da ne gi spomnuvam ovie nasive Puka Kozmetika i dr.sranja:zid: A inace najvise:cuc:(postovanje)iam za Gorillaz.Uf im se divam!!!!!

ja slusam makedonski pop i ex ju najcesto dino merlin plavi orkestar bjelo dugme lele emocii........

BoBo напиша:
Слушам скоро се. А не слушам PUNK, METAL, ROCK или некоја друга таква музика. А друго све си слушам

Kaj mene e obratno... :) a moze da se navede i reggae

Ja slusham sve shto e ubavo .... sve shto mi se sfiga ... od tehno do bugarski i turbo folk i narodni i sve

Јас највеќе слушам рок...хард рок и песни од постариот рок...не ми се свиѓаат многу комерцијалниве песни...ама и нив ги слушам зошо нема бегање,кај и да поминеш нив ги слушаш...:)

KOj e vasiot muzicki stil?

Kakva muzika slusate i kolku muzikata vlijae na vasiot stil?

GO OBOZAVAM TIESTO MAA I TRANS SE PALAM NA TAA MUZIKA ZDIVUVAM SE MAAM OD ZEMJA

Pisete za vasite omileni izveduvaci, pejaci, grupi...Stil na muzika kako rok, rap, pop, turbo folk ili slicno...So vi dusa saka:)

Јас обожавам Death и Black метал. За оние кои можеби не слушнале за вакви стилови (без навреди се надевам дека не) еве некои бендови:

Death: Arch Enemy, Children of Bodom, In Flames и сл.
Black: Agathodaimon, Dimmu Borgir, Catamenia, Old Man's Child и сл.
:music3:

хммм..паа слушам панк.. изведувачи...ммм... Ramones; Bad Religion, Anti Flag, Penny Wise, Sex Pistols, NOFX, Millencolin и мнооогу други :)
иначе за влијанието..колку музиката влијае врз нашиот стил..ај малку да искоментирам и за тоа..сметам дека не само шо влијае врз нашиот стил,туку и општо влијае и врз нашите размислувања од секој аспект и врз начинот на живот..ајт поздраф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom