Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Пак ќе замолам некој ако знае како или поседува песни од групата Авантура да ме контактира.

Има една италијанска песна секој ден ја пуштаат на Метрополис во ПетарЗаПојадок... Ако знае некој нека пушти линкче :)

Пред малце ја слушнав на радио песнава, идеше: „не ме гледај право, во очи женска главо, слабост ми е плаво, знаеш убаво“. Знае некој? :)

Ima edna pesna na metropolis, onaka e deep house vocal soul pesnice.... Pee devojka, zapocnuva so peenje neso so If you wanna stay, you've got to stay, if you wanna go you've got to go... Nesto taka... Na Metropolis ja pustaat cesto...

Fala

Baram pesna, house hitce, pobrz ritam, go vrtat cesto po stanicive, zenski vokal pee i na kraj kulminira so nesto nalik opersko peenje: a, a, a, a, a i tako dalje edno dobri 20 pati?:D:angel:

Чув на радио вчера песма македонска али ми збореа многу у кола не чув убоо, ми седеше гласот ка Тоше али од постарите песме изглеа, нешто идеше вака
Птицо дај ми крилја да се качам на пенџере да ја видам мојта љубена...
Некој ако има појма нека стори абер

Чув на радио вчера песма македонска али ми збореа многу у кола не чув убоо, ми седеше гласот ка Тоше али од постарите песме изглеа, нешто идеше вака
Птицо дај ми крилја да се качам на пенџере да ја видам мојта љубена...
Некој ако има појма нека стори абер

:)

Пред некое време на Антена 5 имаше преставување на некои нови хитови,и имаше еден DJ од Холандија имал со некого соработка за песната Summer time sadness така нешто беше сеа ја барам а не можам да ја најдам...може помош..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom