Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Песна од рекламите на Vh1.Едно машко пее.На еден човек му паѓаат пари од куфер.Глувци се шетаат.Има и девојки поминуваат покрај еден знак.
:D

Песна од рекламите на Vh1.Едно машко пее.На еден човек му паѓаат пари од куфер.Глувци се шетаат.Има и девојки поминуваат покрај еден знак.
:D

Дали некој знае која е музиката што оди во позадина на емисијата summer club на ab канал секој ден.

рок балада а пеачката ужасно потсетува на Шенон ден Адел со права долга црна коса, видето е ептен монотоно со некое црвено платно позади неа се вее додека она седе, anyone?

рок балада а пеачката ужасно потсетува на Шенон ден Адел со права долга црна коса, видето е ептен монотоно со некое црвено платно позади неа се вее додека она седе, anyone?

Clare Maguire - The Shield And The Sword или Ain't Nobody.

Песната од рекламата на Фанта..?
Пред 3-4 недели ја слушав а сега да ме убиеш, нема да ми текне како се викаше.

Ја знае ли некој песнава??? http://www.watzatsong.com/quiz/311771.html
--- надополнето: Jul 31, 2011 12:46 PM ---

Оваа? :)

Проблемот е што ја имам слушнато само 3 пати на радио и дека незнам ниеден збор од песната а мислам дека Amy Winehouse ја пее.Мнооооогу е спорааа бавна баладааа...

На Vh1 реклама ја има ама на кратко , сигурно е ретро песна и само три збора има на рекламата или малку повеќе (или јас толку запамтив) и ја пее машки зарипнат и рапав глас: бејби бејби бејби.. :)..:) ако му текне на некој случајно нека дај предлог оти се отепав од барање :)

Проблемот е што ја имам слушнато само 3 пати на радио и дека незнам ниеден збор од песната а мислам дека Amy Winehouse ја пее.Мнооооогу е спорааа бавна баладааа...

Love Is A Losing Game?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom