Кој е најубавиот фудбалски стадион?

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најубавиот фудбалски стадион во светот?

• Вкупно гласачи
    294
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај ги најде бе овие кинескиве стадиони. Какви стадиони има овие кинескиве се како тренинг игралишта за нив.

Покрај Camp Nou (98.000) i Alianz Arena (60.000) во гласањето за најубав стадион требале да влезат Stadio Olimpico (83.000) и Celtic Park (60.000),

Пак ќе речам за мене најубави се Alianz Arena и Stadio Olimpico.

Vlatko_Rusin напиша:
кај ги најде бе овие кинескиве стадиони. Какви стадиони има овие кинескиве се како тренинг игралишта за нив.

Покрај Camp Nou (98.000) i Alianz Arena (60.000) во гласањето за најубав стадион требале да влезат Stadio Olimpico (83.000) и Celtic Park (60.000),

пак ќе речам за мене најубави се Alianz Arena и Stadio Olimpico

види ѓи прво какви се побарај слики на гулг. сите овие шо ги наброја ги бери во еден од ниФ освен камп ноу мене тој ми е супер а и огромен е

Camp Nou epten mi se sviga
A isto i Alianz arena

torino_alpi2.jpg

torino_alpi1.jpg

delle-alpi5.jpg

E ajde de shto mu fali na stadion4eto Delle Alpi ja mislam deka e najubaviot stadion... :)

Најубави се Емирати (Арсенал), Камп Ноу (Барселона), но мислам дека без конкуренција новиот Вембли е најубавиот стадион.

london_wembley1.jpg
london_wembley2.jpg

Najdobar stadion ti e ovoj sega

OldTrafford.jpg

Za tie koi ne znaat a ne veruvam deka ima takvi ova e OLD TRAFFORD teatarot na sonistata kade sto sekoj sonuva da gi tepa MANCHESTER UNITED

jove_bt напиша:
види ѓи прво какви се побарај слики на гулг. сите овие шо ги наброја ги бери во еден од ниФ освен камп ноу мене тој ми е супер а и огромен е
Инаку ги имам проверено на google и знам како изгледаат стадионите! Овие стадиони се големи, ама не се убави! Под убавина на стадионите не се подразбира само изгледот на стадионот и неговата големина. Тука спаѓа атмосферата, традицијата, клубот што настапува, навивачите итн.

Олд траффорд закон !!!

old traford !!!nema sto da se pise poveke :D

Најубав стадион Alianz Arena нов,модерен и има доволен капацитет од 64 700 седишта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom