Кој е најглупиот човек што го знаете ? (Објасни зошто)

• Креатор на темата Креатор на темата Kobe Bryant 24
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јуни 2010
Мислења
192
Поени од реакции
13
Ја имам прошетано скоро цела Европа ама нигде немам видено толку глуп човек ко еден мој другар од улица!!!
Нез дали се прај глуп или е ама е ЖИВА ЛЕГЕНДА!!!

Иде он на школо на 10 јуни на 30 степени со чорапи кренати до колена и јас го прашвам: Абе не ти е жешко а он вика: Абе е ама чекај уше не почна летото дури сеа зимата заврши!!! Јас на ова се пукнав од смеење а некој мртов сериозен го прашваше дали е тој НОРМАЛЕН!!!

Ај сеа малку простор да оставам за вас да се искажите кој е најглупиот човек што го имате видено!!!

Јовче, од подфорумот, Хардвер.

/Thread

Ја сметам тој што ја отворил темава е Најглупиот Човек на Планетава без Конкуренција

Ете нека си процени Сам Зошто :toe:

633736311481950260-Roflmao.jpg

подобро би било во играчилница да стои темава

Незнаеше со триаголен линиjар(говорете македонски:icon_neut) да нацрта триаголник на табла...
Знам дека звучи неверојатно..ај ќе објаснам.
scalene.gif- ова е триаголниот линијар
Прво ја црта страната AB.
Па ја црта AC.
Па со страната AC,пробува да ја нацрта страната BC(нели BC е најголема и може само да се нацрта со страната BC од линијарот,другите две се помали)..
И пробува да нацрта...се мачи..брише,црта од поново...не му иде.
Се што требаше да направи е да го сврти линијарот и да ја нацрта BC со BC,ама не му текне :pos:
Ова беше 1ва или 2 година коа беше најглуп..

У 4та беше попаметен,се сеќавам само на еден кикс.
Професорката ни рече да ги напишеме email-овите на некој лист и да и ги дадеме за да може да ни прати материјал за учење.
***** го напишал и пасвордот под email-от...мислел дека треба. :pos:

У 4та беше попаметен,се сеќавам само на еден кикс.
Професорката ни рече да ги напишеме email-овите на некој лист и да и ги дадеме за да може да ни прати материјал за учење.
***** го напишал и пасвордот под email-от...мислел дека треба. :pos:
Epic!
040.gif
043.gif

Мојот другар дефинитивно...
Цел саат расправаме кога ќе одеме на фудбал:
Jaс: Абе околу колку саато на фудбал да одеме?
Он: Eпа ај накај 4 саато.
Jaс: Aма ти ќе дојдеш нели?
Oн: Дека? :tapp:
Jaс: Кај мајкати...

Најака дешавка што ја памтам, пред едно 5-6 години на сред Охридско во кајче седиме 3ца другари и еден "џандар" другар :icon_lol:...
Само што запаливме џоинт, дечково си стави наочари за сонце и пешкир на фаца -> следеше коментар : "дома ќе ме познаат"...на што ние 3цата (кој рипна во вода кој со весло по глава се маваше итн итн), буквално умревме од смеење...на што следеше ремет во стилот "дај ако не да проветрееме"...:pos:

Во друга прилика исто со џоинт и ремет на негова сметка, ми текнува ми се закани дека кога ќе станел инспектор ќе ме уапсел мене прв!
005.gif

Штета, не стана...ќе беше јако! Со прирачник ќе ме апсеше гарант!

Ја сметам тој што ја отворил темава е Најглупиот Човек на Планетава без Конкуренција

Ете нека си процени Сам Зошто :toe:
се согласувам :smir:
Ај те молам кажи жити мајка зошто не разбирам!!!
прашај уште еднаш "си ја прошетал цела европа? (стварно си ја прошетал?)"

Абе остај го не знај шо збора ако јас сум глуп тогаш тој кој знај што е!!!
тој е попаметен, бе :tapp:

подобро би било во играчилница да стои темава
да, па после играјте си колку сакате

он-топик: solunskiot го знае некој?:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom