Кој е најдобриот фудбалер моментално според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар фудбалер во светот моментално?

• Вкупно гласачи
    307
иако сум за барса сепак робен многу ми праи мерак нз зашо...каков шут какво дриблање аууууу глава боли!
Руни не го сакам зс игра у ман утд ама звер е чоекот го бива!
така да според мене листата е вака:
1.Вејн Руни (туто комплето се има, само да е уше малце побрз)
2.Лео Меси ( мало мало ама техничарче)
3.Ибра (каков шут аааууууу)
4.Арјен Робен(пишав погоре зашо)
5.манекенчето (п.с роналдо кој друг?)
сликава ми е многу моќна

RedRooney.jpg

@ Травер, Каков црн Робен! цел живот на лево иде. Ќе го видиме вс Бразил колку е добар..ако се сеќавате заради иста причина и Адриано имаше огромен пад во карирера. Го научија и толку.

Robben е најдобар, од повреда во првите 20 минути гол даде на светското, да не збориме што го издигна тимот за 10 нивоа и го донесе до финале на ЛШ, незапирлив е ...

Иако најчесто иде налево, ретко може некој да го блокира. 3-4 клизаат и пак успева да шутне.

Според мене најреално би било него да го прогласат годинава ...

Ќе го видиме сега Робен со Бразил, ама ако не научи некоја нова финта реално гледано нема да продолжи многу овака. Колку и да е брз ќе го научат дека оди само налево и нема да може да претне после.

меси моментално ради тоа шо беше најконстантен и 47гола у сезона не е мала работа.роналдо му е главна конкуренција.во одреден период од сезоната руни и дрогба кои знаат да блеснат,имат убиствен инстикт.

моментално,пошто светското е веќе при крај-Виља кој ја дотурка Шпанија до финале и Робен-кој им покажа на скептиците дека е движечката сила на Холандија.....утре ќе го видиме МВП-то

Форлан е во животна форма и може да се носи со секој фудбалер моментално !

Боби[Мкд];3649821 напиша:
Robben е најдобар, од повреда во првите 20 минути гол даде на светското, да не збориме што го издигна тимот за 10 нивоа и го донесе до финале на ЛШ, незапирлив е ...

Иако најчесто иде налево, ретко може некој да го блокира. 3-4 клизаат и пак успева да шутне.

Според мене најреално би било него да го прогласат годинава ...
:toe: Само Снајдер годинава...

Шнајдер, Милер и Лусио.

Руниииииии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom