Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
IVERSON IVERSON IVERSON simple the BEST :salut:

хехее ... (= фл фл

Бтв Била како шо гледам преовладува на паблик.. . секогаш добри скорови и секогаш прв.. на времето бот4е беше, сеа е добар . .. исто и за клански , пак ги дроби. Најважно го научи калашот доволно...
Доволно те научив, Д студент хес биком а мастер, Лет д пауер бе уит ју (=

се надевам некојден ке се искпукаме 1 на 1. Ако не ме победиш че те јебем :D

per ni ja ne sakam da se karam lOl... ja ne znam kako brat mi (koj e mal) uspeal da se registrira na forumov ..Kako prvo toj zbori bez veze , a kako vtoro ne ni znae so znaci pro.... Ja nikad ne sum kazal deka sum pro,daleku epten sum od toa ...ali mislam deka igram okD:

POPE SUPER igras ne go slusaj billa samo prodolzi taka :helou:

OmG !!! I think there is the best Pub owner ! :)
thebestpubownergh9.jpg

hahhaha LOL jecky dava vote za jecky hahaha :pos2:

Морав да си дадам сам вот за да видам шо и како е гласано =)
БТВ ивер не ме стига никој , бегам многу :)

Za mene najdobar na KGN serverot e KaGeBe pa moze da se kaze i DaCrew! a ako dumame za citeri toa veke se Bugiii i ags.love -Pope!
:vozbud: :toe:

KaGeBe e najdobar a posle nego DaCrew! tie dvajca se najdobri igraci na KGN! toa moze da se kazi 100 % ivirson i ti si tuka nekade! KaGeBe ne zaboravajte najdobar e!!!!!!!

fall falla eve koj kazuva deka koj e najdobar a jecky sakas da te stignam na cs.kajgana.com na vote ako sakas za eden sahat ke te stignam :helou: :pos2:

Абе многу добар е и Th3 <> pUn1sHeR типов имаше премногу неверојатни hs со калашот,како го игра тоа чудо:)

Da ne go falam mnogu ke vidite i sami sea eden moj drugar go naterav da igra na kajgana se popisuva Nino ke vidite kako igra deckoto ... poz

hahhaah za nino odma ti dam koment preska go gledaf kako igra Ct ide rush covekot i samo refal puka gi fati terorite so nozovi i toj samo refal tepa odma ja naucif igrata na toj :D:D:D:helou: :helou: BOt

хах , пријава за часови кај кагебе - кај мене, јас збирам пари тој ке ве учи :wink:

и остајте тоа vote .. shit. ..btw кој е оној крајниот. ...? а, Џеки шо е наградата ако си прв? :pos:

Абе Столе не разбирате шала еј , стварно сте ... незнам шо да кажам дуде ј*би се :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom