Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
abe ovie od LGX vo posledno vreme mnogu zverovi stanaja.
posebno ZhaGuaR pozz do nego . samo taka prodolzii

Утре коа ќе се вратам на сервер ќе видите кој е најдобар играч на серверите :bilder: :smee:

гарф.. не се брзај :pos2:

Najdobar e Shadow pehce ne igra na kajgana serverite ustvari toj samo Clan war igra :)

Па шо го фалиш у оваа тема :pos: темата е за кајгана кој е најдобар можеш овој да го пофалиш можда у најдобри играчи у свет..:pos:

Па шо го фалиш у оваа тема :pos: темата е за кајгана кој е најдобар можеш овој да го пофалиш можда у најдобри играчи у свет..:pos:
abe igra toj na kgncw servero i ima so vas igrano(kgn Clan) taka da znaci ima igrano na kajgana serverite

kakov Shadov ili ZhaguaR se znae koj e car na serverite
I V E R S O N
deteto e zakon duri i zasluzuva da stane ADMIN bidejki se e na serverite
pozz se pukame

kakov Shadov ili ZhaguaR se znae koj e car na serverite
I V E R S O N
deteto e zakon duri i zasluzuva da stane ADMIN bidejki se e na serverite
pozz se pukame

хаха фала паскал.. за админ не верувам а тоа шо ме правиш најјак ке го прифатам како комплимент ;)

шорти за авп брао....мн добро го контролираш...алал ти ајвер:smir:

ave 2dena igram .. i iskreno mi falat starite kanterashi so veke izgleda se odkazale .. ova novajliive mi botovi

Тука сме Кокошко, немај гајле. Новите ги пуштаме преку ред да се навикнат на атмосферата тука... (=

абе ти ако си ги имал рефлексите ке ги имаш пак.....после 2-3 мапи секако ...а не....:Dи ако правиш пауза е подобро ке имаш повеке желба за игра и ке ги рушиш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom