Кој е кој?

FortunE напиша:
Jaс од одма знам кој е кој :pos:
Световид е човекот кој ме смее најмногу со своите изрази кон Бугарите, паѓам од смеење на Историја и кога ми е досадно, само чачкам таму да видам кај пишувал и да се расположам :pos: Еднаш дури на темата Што ве направи среќни пишав дека муабетите на Световид на Историја :pos:
Сердарот е колку што се сеќавам (еднаш ми кажал) човекот кој има жена од мојот крај (или па тој беше од тука), не се сеќавам точно :pos:

..................................................................

Иначе стандар други што ми се мешаат се Бидиков и Батистута ... некогаш од прв поглед и Буковец со нив, (додека не се заигравме табла, сега го познавам од прва) ... не е до првите букви, ама пак незнам до што е ... :razmislu: :poos: :poos: :P

divine напиша:
Абре и Сердарот има жена од твојот крај ... леле уште поголема параноја сега ... грешиш нешто или и во тоа се исти? :? :poos: :poos: :poos:
Па за Сердарот имам напишано дека има жена од мојот крај, опрај се!
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Форчн, си го избришав пишаното, гледаш ли колку се д*кам???Жив срам!!! Дека на почеток Световид го имаш пишано, мислам за него збориш ... и плус болдирам и пак утињам ... лелеееееееееееее страшно! :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Џабе го избриша, мојот пост кај што те цитирам ќе си стои!
:poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Ама ако, само ти д*кај се, се изнасмеав убо барем! :ilu:

The`bItCh напиша:
Acid напиша:
Jaс па секогаш ги мешав МСВ

.. и MSV(support). Не можам да ги разликувам. Освен ако не е една личност. :roll:
И освен ако ти не дочитуваш....... :?

ahahahha1tb.png

Elizabeth Bathory says:
a be i svetovid e moderator?
Elizabeth Bathory says:
go vrati ja?
If You’ve Got Love In Your Sights, Watch Out, Love Bites... says:
epa ne znam
If You’ve Got Love In Your Sights, Watch Out, Love Bites... says:
ne mor
Elizabeth Bathory says:
am vidi
Elizabeth Bathory says:
i toj e zelen!
Elizabeth Bathory says:
ne mor ne bil svetovid
Elizabeth Bathory says:
lol

:poos: :poos: :poos: :poos:

не можам да ги разликувам па што сака нека е! :cry: :pos:

Бич, а ме прочита мене погоре? Значи гледам право во никот, го селектирам, го пастирам, го болдирам и пак го грешам! :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:
Поздрав :wink:

море порано какви теми опстојувале на форумов. сеа ваква тема некој да отвори ќе го изрезилат за цел живот :unsure: а и што има врска видеото со темава? ти мора да си некој јак шегобиец

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom