Кој е кој?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Значи вака ... Световид и Сердарот стандард ги мешам. Незнам што ми е слично ама тоа е. И јас мислев дека еден е администратор, па друг модератор, па гледам сега еден ден е ништо, упс обичен член де, друг ден модератор ... и си викам која параноја ми е мене? :?
Другите слични ќе ги истакнам покасно ... да видам дали некој пред мене ќе ги каже, а верувам дека ДА! :poos: :poos: :ojea:

divine напиша:
...Световид е ништо...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
LELE AKO MI PADNESH U RUKI EJ! :pistol: :viol1: :shok: :pistol: :viol1:
Ushe pred da mi skoknat Maced...n i Doktor Aceva, da se iskazham jasno i glasno deka samo se sheguvav :bal: MWUAH i za divine i za the bitch sho me meshaat so nekoj si tamu :fks: :fks:

Ау, па ти лошо си ме разбрал :poos: :poos: :poos:
Кога ќе се загледам во никовите подлабоко, веќе знам кој е кој, тоа е првиот поглед ... знам дека со Сердарот играм табла, со тебе неам ни здраво ... ама од прва така ми е :poos: :poos: :bal:
А уствари, зашто пред да ти скокнат Маце и Ацева? :?

Пак параноја ... гледам присатни членови ... Световид ... ех си викам што се врати овој пак, нема ли работа? И после убаво читање ...
С е р д а р о т ... ааа Сердарот е ... :poos: :poos: :wink:

divine напиша:
Пак параноја ... гледам присатни членови ... Световид ... ех си викам што се врати овој пак, нема ли работа? И после убаво читање ...
С е р д а р о т ... ааа Сердарот е ... :poos: :poos: :wink:
I Svetovid e. I Svetovid e!!! :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Леле знам! На друга тема почнав да ти се обраќам со Сердарот ... ама добро што читам што сум пишала пред да испратам мислење, дека ќе ме отераше којзнае каде :poos: :poos: :poos:

Jaс од одма знам кој е кој :pos:
Световид е човекот кој ме смее најмногу со своите изрази кон Бугарите, паѓам од смеење на Историја и кога ми е досадно, само чачкам таму да видам кај пишувал и да се расположам :pos: Еднаш дури на темата Што ве направи среќни пишав дека муабетите на Световид на Историја :pos:
Сердарот е колку што се сеќавам (еднаш ми кажал) човекот кој има жена од мојот крај (или па тој беше од тука), не се сеќавам точно :pos:

FortunE напиша:
Jaс од одма знам кој е кој :pos:
Световид е човекот кој ме смее најмногу со своите изрази кон Бугарите, паѓам од смеење на Историја и кога ми е досадно, само чачкам таму да видам кај пишувал и да се расположам :pos: Еднаш дури на темата Што ве направи среќни пишав дека муабетите на Световид на Историја :pos:
Сердарот е колку што се сеќавам (еднаш ми кажал) човекот кој има жена од мојот крај (или па тој беше од тука), не се сеќавам точно :pos:
:ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea: :ojea:
Spank you, spank you very much, MWUAH :fks:
Megjutoa jas sepak sum seriozen na Istorija :bild: :pistol:

Абе закон си жими се!!! И ќе те банираат и ќе се ладиш, ама кога ќе се вратиш си истиот! Ич уво неќе да ти чуе!
Само поради твоите постови читам на Историја, релаксација ми е за разлика од порано (се нервирав кога ги читав "чувашките копилиња" - - како што ги нарекуваш ти) :poos: :poos: :poos:

:ilu: :fks: :ilu: :fks: :ilu:

Jaс па секогаш ги мешав МСВ, МЕСАЈА и ВИРТУАЛА :x
Слични аватари, сличен стил на пишување...

divine напиша:
Значи вака ... Световид и Сердарот стандард ги мешам. Незнам што ми е слично ама тоа е. И јас мислев дека еден е администратор, па друг модератор, па гледам сега еден ден е ништо, упс обичен член де, друг ден модератор ... и си викам која параноја ми е мене? :?

Па добро е што не сум само јас што ги меша овие двајца. Ми се смееше гарфилд вчера.. ако ако! :cry: :cry: :cry:
Јас мислам дека целата збрка ( кај мене ) со световид и сердарот настана кога и двајцата беа модератори. Како што го ставија световид модератор ( да не речам.. ) така тој сам даде отказ. :wink:
Час зелен, час син.. и така си ги испомешав јас работите, ама баш исто ко дивајн:)
Световид, :fks: :ilu: :fks:
Сердарод и тебе исто. :mrgreen: :ilu:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom