Кој/а од кој град/крај потекнува?

• Креатор на темата Креатор на темата Буковец
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Никола, јас кога ќе почнам со работа во конкурентската компанија, ќе го променам никот во 075 и ќе те банирам. :dev1:
Планираш? :) :) :)

Никола, јас кога ќе почнам со работа во конкурентската компанија, ќе го променам никот во 075 и ќе те банирам

па комшијата ми работеше во Мобимак, па му понудија подобра позиција во космофон, па таму се префрли. Па и мене ништо не ми значи ниедна компанија, каде има повеќе шанси за успех и пари, таму ќе одам.

Токму така. На шала го кажав ова... Него да не бегаме од темата, тоа што го почнавме може да зе заврши на некој од другите форуми и теми. :wink:

од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :P :lol:

MeGi_xtz напиша:
од ГАЗИ БАБА тоа кажува се!!! нај мафијашка населба у ск а и пошироко :lol: :P :lol:
А и најманијачка, богами... Барем таму околу ПМФ... :)

Acid напиша:
MeGi_xtz напиша:
Да ве, се гледа по аватарот :D
мора да се прилагодиш на околината тоа е хоби на сите газибапци ''мафијаштво и ренесанса'' :lol:

spooky напиша:
MeGi_xtz напиша:
А и најманијачка, богами... Барем таму околу ПМФ... :)
мене не ми се десило да ми се изманијачи некој...мислам поголем манијак од мене здравје...а има има чичковци со мантили па нешо по студентки се манијачат..ама се организираа фраериве газибапски и у акција..манијаците го извлекоа подебелиот крај

Acid напиша:
Роден во Скопје, живеам во Скопје.
Сакам да живеам некаде во дијаспората. Има заинтересирани дијаспорки? :lol:

Rodena vo svedska, Ziveam vo svedska, Ke se selam vo Barcelona za brzo vreme. IDISH SO MENE ? :)))))))))

Sandra напиша:
Acid напиша:

Rodena vo svedska, Ziveam vo svedska, Ke se selam vo Barcelona za brzo vreme. IDISH SO MENE ? :)))))))))
Незнам шведски, а незнам ни шпански, освен некои зборчиња типични за шпанските серии (basta, por favor, perra, te quiero, dinero, sexo).

Ветуваш дека ќе збориме само македонски (или англиски)? :D

Acid напиша:
Sandra напиша:
Acid напиша:

Незнам шведски, а незнам ни шпански, освен некои зборчиња типични за шпанските серии (basta, por favor, perra, te quiero, dinero, sexo).

Ветуваш дека ќе збориме само македонски (или англиски)? :D

Haha. srci so mene na koj jazik sho sakash ke zborame. :) ne trebit ni da zborame so racete ke objasnuvame sho sakame da kazhime. HAhaHAh :)

Pivo, tnx ! :) ( Una cerveza por favor = na shpanski ) :))))

roden vo shtip zhiveam vo shtip kaj i da e sea odam za skopje i vo narednite 10 meseci barajte me tamu :) a u bliska idnina begam u dijasporata

Нешто офф топик:

Ги замислувам новите маркетинг кампањи на Мобимак кога ќе се запосли НИкола:

"Удри ја кучката, стани пост пејд претплатник и избери гратис телефон!"

"Донеси го прслокот од таа со која си бил вчера и освој гратис ваучер!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мистичен напиша:
Нешто офф топик:

Ги замислувам новите маркетинг кампањи на Мобимак кога ќе се запосли НИкола:

"Удри ја кучката, стани пост пејд претплатник и избери гратис телефон!"

"Донеси го прслокот од таа со која си бил вчера и освој гратис ваучер!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Или
-„Тарифирање по легнати женски“ - Моби плус пакет „Сакам да те легнам“
-„Висина на цена на мобилен обратно пропорционална според големина на гради“ - Моби плус пакет „ Навистина блиски“
-„Безобразно ниски цени за безобразни муабети“ - Моби плус пакет „ Кажи ми се“

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Има логика,бре!

Kлуб 360 - стани свингер - генг бенг клуб тарифа! :)

Назад на темата, доколку некој има желба да пише некоја друга кампања која му текнала, нека отвори тема во "Чек дис аут"! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom