Кои се најубавите/најлудите години?

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
се сложувам со некој погоре што кажал дека годините немаат врска. самиот ти си правиш кога да ти биде убав и луд животот или досаден и монотон. може некој кога бил средношколец или студент бил бубалица, не се дружел многу, не излегувал често, а сега т.е. на повозрасни години растур прави или обратно.

инаку ај кога веќе сите кажуваат бројки и јас да кажам. по мое мислење од 17-18-19 па се до 28-29 се така поинтересни. пред тоа си бил детиште не си можел га*от да си го избришеш што се вика, а не пак луд да си го правиш животот ( мада има и некои исклучоци), а после тоа си повозрасен, семејство, деца, ти реков ми рече ( мада и овде има исклучоци)
Што има интересно во имање семејство или ДЕЦА?!

Според мене, годините во кои те третираат како возрасен, а сеуште си тинејџер во душа, се најубави (:

За кого како...мене најубави ми се средношколските денови заради разните глупости кои ги правеме,заради екскурзијата со класовите и се тоа.

Премногу ти е рано за вакво закључок, си поминала малце време од завршување на тие денови :)

Премногу ти е рано за вакво закључок, си поминала малце време од завршување на тие денови :)

Можеби,не велам не...сега засега тие денови ми беа најубави и се уште,за понатаму може ке го променам мислењето:)

Кoга човек ќе доживее длабока старост, тогаш може да се зборува на оваа тема, вака само претпоставки. Никогаш незнаеш, што те чека.

Што има интересно во имање семејство или ДЕЦА?!

Според мене, годините во кои те третираат како возрасен, а сеуште си тинејџер во душа, се најубави (:
ај прочитај поубаво па ќе правиме муабет :pipi:

Дискутабилна темава.

Во зависност од индивидуата и нејзиното однесување низ годините. Некои почнуваат со забава, лудории и „безгрижен живот“ уште на 14-15 години, некои после 20тата. Некои се вечно млади и „незрели“, некои се претерано сериозни и одговорни.

Меѓутоа секој период од животот си носи свои обврски кои не дозволуваат комплетно опуштање, без оглед на нивната „тежина“.

od 7 odelenie pa do 3 godina e super se nadevam ponatamu ce bide uste poubavo pogotovo studenskiot zivot.
p.s sega e vreme koga ne mu ja mislam mnogu.

Кoга човек ќе доживее длабока старост, тогаш може да се зборува на оваа тема, вака само претпоставки. Никогаш незнаеш, што те чека.
Потполно се согласувам :smir: за сега имам осетено само „луди денови“ (збирање со друштва, журки, школо, екскурзии... итн), а ко ќе подостарам малку - тогаш слободно ќе почнам да се сеќавам и да раскажувам за моите ЛУДИ години...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom