Кои се благодетите на интернетот?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 80 89,9%
  • ...

Гласови: 9 10,1%

• Вкупно гласачи
    89
e kako moze da nema? pa se sto ve interesira od svetot moze da najdete na internet

Има корист ама овде на оваа тема станува збор за заработка преку интернет.

Мислам дека колку што има , толку и нема корист!Што е со очите , мене не ми се за фрлање ама сепак и без нет си како телевизор без програми!

Сепак мислам дека повеќе има корист него штета. Размислете да немаше нет ни преноси на нешто ни вести ќе слушавме апдејтувани. Плус разни други кул работи. Алал нека и е на американската војска што им текнало да измислуваат начини на побрз трансфер за комуникација.

има корист бе како може да нема:tapp:

Има-како нема-шириме познанства,се допишуваме со тие што сакаме,дознаваме многу работи што не интерсираат,отепуваме слободно време и + не остава ненаспани до сабајле.......итн....

Како може да нема корист гарант без мсн неможеш ни 2 дена да издржиш и не само тоа место да идеш до трафика да купиш весник на интернет ги имаш сите весници од цел свет и има уште многу примери за тоа колку е корисен интернетот:uvo:

Нормално дека има и тоа голема голема корист...На нет можеш да правиш се што сакаш од дома,,да се информираш,,да купуваш,,да се допишуваш,,да огласуваш итн итн....во денешно време нема ништо побрзо од интернетот..и како се развива технологијата,,се повеќе ќе имаме потреба од него:pipi:

интернетот е од голема корист и завзема значајно место во мојот образовен живот.
секој што вели спротивно е БУДАЛА

Има корист... Ама ние поише курташак си праиме на интернет, него што праиме нешто што на нас ќе ни користи :)

има како не и тоа многу корист

Дали има корист од постоење на темава, и тоа подолго од една година? :/

..абе све се може преку интернет..као и да ги упропастиш очите..па сеа незнам...ја сум меѓу не и да....хих:toe:..поише не:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom