Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Дип Прпл со Бобан... а Пробистипка со...Феномен..а мракица со Ман утд чемпионс:vozbud::vozbud:

а-аааа..не неее

Ледениот го сместивме со Д_17

ти со пробиштипка.....и ја нз колку год има али нема везе

сместено Драчево ама брат 2 год сум поголема ќе одговарам пред законот :pos:

сместено Драчево ама брат 2 год сум поголема ќе одговарам пред законот :pos:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Еј Даниелче ќе мораме врскава да ја држиме у тајност инаку ќе те пратат во затвор, а тоа нема да го издржам јас:pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2:Еј Даниелче ќе мораме врскава да ја држиме у тајност инаку ќе те пратат во затвор, а тоа нема да го издржам јас:pos2::pos2::pos2:

Јавно објавено дека нашата врска е во тајна :vozbud:

Јавно објавено дека нашата врска е во тајна :vozbud:
Дааааааааааа:vozbud:
Е сега ќе треба да се договориме на мсн како ќе се гледаме....Ти у Битоља ја у Велес не се баш блиску:vozbud:

ајде чеда божји вие сте скљафтани...ај сеа некој други..чек да видам кој ми се на листава..хмммм ајт Никола и Анита...застанујте пред мене да ви сменам круните 2 3 пати...па други...

На мојата листа: Mrak i Mikiyo San :pipi:

На мојата
Мики и Гема
Николче и Мрак
Акси и навивачка
Само немој некој да се осмели да ми ја земе Д_17 оти ќе си купа каљашњиков и че го пукам.

На мојата
Мики и Гема
Николче и Мрак
Акси и навивачка
Само немој некој да се осмели да ми ја земе Д_17 оти ќе си купа каљашњиков и че го пукам.
Абе ајде каква навивачка поголеми не бива барај таму некој друг ако може ако не здравје:):):)

Абе ајде каква навивачка поголеми не бива барај таму некој друг ако може ако не здравје:):):)
Абе поубаво е со поголема....Поискусна е ебаго....Еве и кај мене Д_17 е поголема па супер ни е:vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Викаш искуството е важно:pos2::pos2:

Не викам бе ТВРДАМ јас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom